26. april 2018

Simon J: Var som at spille på hjemmebane

Simon J: Var som at spille på hjemmebane

Simon Jakobsen var imponeret over opbakningen i Fredericia, som var med til at tippe kampen over til SIFs fordel. Nu håber han, at kampen kan give holdet et boost inden de vigtige nedrykningskampe i Superligaen.

Det var en af de rigtig store aftener i SIF-historien, da Silkeborg IF onsdag aften blot for anden gang i sin 101-års levetid kvalificerede sig til pokalfinalen. Det skete efter en 1-0 sejr over FC Fredericia.

– Det er kæmpe stort. Det kan vi tydeligt mærke på os selv i omklædningsrummet og det kunne vi i den grad mærke på alle de fantastiske mennesker nede i hjørnet, lød det efter kampen fra Simon Jakobsen, som ikke kunne undgå at smile over den flotte opbakning, som de omkring 500 SIF-fans leverede på tribunen i Fredericia.

– Det var jo som at spille på hjemmebane. Der var selvfølgelig også flot fremmøde fra alle Fredericia-folkene, men det var dem dernede, som jeg kunne høre, og det var stort. Det bar os jo især frem i anden halvleg, hvor vi ikke selv formåede at tage hektikken ud af det. Der blev det alt for hektisk og vi manglede lidt coolness, så der var det fedt, at der var fuld opbakning, fortalte Simon Jakobsen, som håber, at sejren kan give holdet et skub i den rigtige retning i Superligaen.

– Det skal helt klart bruges som et boost til de vanvittige vigtige kampe, som vi skal spille i første omgang mod Lyngby.

Allerede mandag venter endnu en kamp, når SIF skal møde AGF på hjemmebane i den sidste gruppespilskamp. Du kan støtte drengene og købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen