3. november 2023

Silkeborg-samarbejde har givet byens varmestue en makeover

Kirkens Korshærs varmestue i Silkeborg har fået helt nye møbler og inventar til glæde for varmestuens brugere. Det er sket takket være et samarbejde mellem JYSK og Silkeborg IF.

Da brugerne af Kirkens Korshærs varmestue i Silkeborg mødte ind efter efterårsferien, var det til et helt nyt syn. Varmestuens opholdsrum og kontor havde fået en større makeover med nye møbler og nyt inventar fra JYSK.

Bag projektet stod JYSK og Silkeborg IF.

Vores 3F Superliga-profiler Pelle Mattsson og Tonni Adamsen besøgte inden efterårsferien varmestuen, hvor de undersøgte behovet og fik målt op, inden de senere samme dag besøgte JYSK på Nørrevænget i Silkeborg. I JYSK fik de udvalgt produkterne, der skulle bruges til at give varmestuen nyt liv og hygge.

Mandag den 16. oktober var så den helt store indretningsdag.

– Da vi hørte om projektet, var vi klar med det samme. Det er fedt at kunne være med til at gøre en forskel for nogle mennesker, der har det svært, og vi synes virkelig, at resultatet er blevet godt, siger Pelle Mattsson om projektet, der har skabt glæde hos modtagerne.

– Det er virkelig blevet flot og hyggeligt, og vores brugere er så glade for donationen. Det giver en helt anden afslappet atmosfære i vores opholdsrum, og på kontoret har omgivelserne været med til at løsne op for svære samtaler. Vi er så taknemmelige overfor JYSK og Silkeborg IF, siger Ellen Birgitte Jensen, leder af Kirkens Korshærs varmestue i Silkeborg.

Se resultatet i playeren øverst i artiklen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen