22. september 2022

Silkeborg IF indgår officielt partnerskab med Flere i Fællesskaber

Flere i Fællesskaber er et projekt, som Silkeborg Kommune har lanceret for at øge fokus på ensomhed og fællesskaber. Det støtter Silkeborg IF nu op om ved at indgå i et officielt partnerskab.

 

Silkeborg Kommune har med projektet Flere i Fællesskaber sat fokus på ensomhed og fællesskaber, og Silkeborg IF har nu valgt at indgå i et officielt partnerskab med projektet.

– Vi er indgået i et officielt samarbejde for at hjælpe til at skabe nye veje ud af ensomhed og ind i fællesskaber ved at fremme social deltagelse og trivsel blandt unge og ældre i Silkeborg Kommune. Projektet løber over en fireårig periode og vil med en lang række tværfaglige initiativer skabe en by med øget fællesskabsfølelse, siger Fan- og eventkoordinator Camilla Jensen og fortsætter.

– Fodbold rimer på fællesskaber både på og udenfor banen. For sideløbende med, at fodbolden bliver spillet inde på banen, dannes der fællesskaber, tilhørsforhold og sammenhold udenfor banen. Fodbold er for alle, og det samme er fællesskaber, hvorfor vi hos Silkeborg IF igennem Flere i Fællesskaber vil arbejde på at facilitere og understøtte arrangementer, der har til formål at afhjælpe og forebygge ensomhed for unge og ældre i Silkeborg Kommune, lyder det fra Camilla Jensen.

Silkeborg IF og Flere i Fællesskaber har allerede tyvstartet på aktiviteterne, da den landsdækkende Folkebevægelsen mod ensomhed traditionen tro afholdte Danmark spiser sammen i uge 17, hvor Silkeborg IF lagde lokaler til en stor fællesspisning i samarbejde med blandt andet Flere i Fællesskaber. En stor succes, der bragte generationer sammen til hygge, god mad og en snak om, hvad fodbolden også kan bruges til – nemlig at mødes på tværs af generationer i et nyt fællesskab.

– At vi nu er en del af partnerskabet bag Flere i Fællesskaber er meget meningsfyldt for os. Flere i fællesskaber har sat ensomhed og fællesskab på dagsordenen, og den mission tager vi i Silkeborg IF også del i og ansvar for. Vi glæder os til at kunne byde endnu flere velkommen i de fantastiske fællesskaber, der skabes her i klubben og på JYSK park, slutter Camilla Jensen.

Vil du ind i et nyt fællesskab? Ligegyldigt hvor gammel du er, så kan Fællesskabsguiden hjælpe dig ind i et fællesskab.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen