31. august 2021

Silkeborg IF henter Robert Gojani fra IF Elfsborg

På transfervinduets næstsidste dag har Silkeborg IF indgået en transferaftale med IF Elfsborg vedrørende den 28-årige svenske spiller, Robert Gojani. 

På transfervinduets næstsidste dag har Silkeborg IF indgået en transferaftale med IF Elfsborg vedrørende den 28-årige svenske spiller, Robert Gojani. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning og har skrevet en kontrakt gældende frem til sommeren 2024.  Han har store forventninger til opholdet i Silkeborg:

– Jeg ser frem til at spille for Silkeborg. Jeg her set flere af deres kampe, og spillestilen tiltaler mig. Jeg og familien ser også frem til at bosætte os i Silkeborg. Jeg har kun været her ganske kort tid, men det ser ud til at være en rigtig flot by.

En erfaren spiller
Robert Gojani har spillet i IF Elsborg siden starten af 2018 og før det har han spillet i Jönköpings IF, hvor han i øvrigt spillede sammen med forsvarsspiller, André Calisir. Han har gennem årene spillet 136 kampe i den bedste svenske række samt 96 kampe i den næstbedste. Han har endvidere en enkelt A-landskamp for Sverige tilbage i 2018.

Han blev sammen med Elfsborg nr. 2 i Allsvenskan i 2020 og har på det seneste spillet kvalifikationskampe med Elfsborg og Jeppe Okkels, hvor de i sidste kvalifikationsrunde til Conference Leaugue blev slået ud af Feyenoord.

Øget konkurrence
Robert Gojani rykker til Silkeborg med sin familie, der består af kæreste og et barn på 3 måneder.

Jesper Stüker kan afsløre, at Robert Gojani har været på listen i SIF gennem længere tid, og han er tilfreds med, at det nu er lykkedes at hente ham til klubben.

– Robert Gojani passer godt ind i den fodboldmæssige filosofi, vi står for. Han er rigtig dygtig på bolden, og er en taktisk stærk og erfaren spiller. Vi var allerede i kontakt for knap et års tid siden, men nu blev det muligt at få enderne til at mødes. Vi ser Robert Gojani som en spiller med et højt niveau, der i princippet kan spille alle 5 pladser på midtbanen, og det giver naturligvis en øget konkurrence på midtbanepladserne, hvor andre har præsteret godt. Vi så ham i starten som en kontrollerende spiller, men han har på det seneste med succes vist sig frem hos Elfsborg i en mere offensiv rolle.

Robert Gojani træner med første gang tirsdag formiddag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen