28. maj 2024

Silkeborg IF har forlænget kontrakten med det 18-årige keepertalent Aske Andresen

Aske Andresen har forlænget sin kontrakt med Silkeborg IF frem til sommeren 2029 med målet om at blive 1. keeper i SIF. 

– Aske Andresen er et stort keeper-talent, og det er derfor en stor glæde at have forlænget aftalen med ham. Han fik debut i efteråret 2022, og blev Superligaens yngste keeper nogensinde, men det er i langt højere grad den fortløbende udvikling via træning, U19 og reservekampe, der har betydet en stærk udvikling i den seneste tid, som har vist, at Aske er klar til større udfordringer. Aske har redskaberne til at blive en rigtig dygtig målmand, og han har også vist, at han kan holde snuden i sporet i den daglige træning, og bygge på sin udvikling.  Vi glæder os over at fortsætte samarbejdet med ham, siger sportschef Jesper Stüker.

18-årige Aske Andresen kom til Silkeborg IF fra Ry Fodbold som U13-spiller og har taget hele turen gennem SIFs talentsystem med Talent Team og Silkeborg Efterskole. Aske har været på fuld tid i A-truppen siden sommeren 2023 og har ud over præstationerne i SIF repræsenteret det danske U19-hold, hvor han var en væsentlig medvirkende faktor i, at Danmark for første gang nogensinde kvalificerede sig til en U19 EM-slutrunde, som finder sted i juli måned.

– Jeg er meget glad for og stolt af at have forlænget min aftale med SIF. Jeg er i Silkeborg IF i et trænings- og kamp-miljø, hvor jeg bliver holdt til ilden og hele tiden får lagt nye lag på mine færdigheder. Jeg har store ambitioner på egne vegne, og det er mit klare mål, at jeg en dag vil være 1. keeper i SIF. Jeg er i et super godt målmandsteam med Nicolaj Larsen, Jacob Pryts og vores målmandstræner, Oliver Rosengren, hvor vi udfordrer hinanden som konkurrenter, men hvor vi også støtter og hjælper hinanden.

Den 199 cm høje keeper med det nærmest lige så brede vingefang er noteret for i alt 19 kampe på de danske ungdomslandshold.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen