18. april 2024

Sikker U19-sejr over Horsens

SIF’s U19-hold tog en stensikker sejr over den onde ånd fra Horsens.

U19-Horsens 3-0 (2-0)

2 min. 1-0 Marko, 13 min. 2-0 Julius (efter hjørne), 74 min. 3-0 Micha (efter hjørne).

Vi tog imod Horsens på Jysk Park.

Netop Horsens er SIF U19’s onde ånd, da vi kun har slået dem en gang i U19 ligaen på udebane, og her skal vi helt tilbage til 2020, ellers har U19 aldrig vundet over Horsens på Jysk Park.

Om det var den motivation, som gjorde at vi lagde Horsens under et max. tryk, skal være usagt, men vi var foran fortjent 2-0 efter 12 minutter.

Resten af 1.halvleg havde vi flere gode muligheder med gennemspillet angreb. Horsens kommer stille og rolig mere og mere ind i kampen og bliver også farlige på et par hjørnespark.

2.halvleg har vi rigtig fin kontrol på kampen og spiller bolden ganske fint rundt, til tider kunne vi godt havde opsøgt muligheden for at scorer noget mere. Der er også et par store chancer til os men får ikke prikket den ind.

I det 74 min. Får vi hjørne og lukker kampen fuldstædigt.

Dejligt med en god præsentation efter en hård periode, hvor vi har manglet lidt kvalitet og kynisme i begge ender af banen.