Sikker U14-sejr over AGF

Det blev i weekenden til en 6-2 sejr til SIF’s U14-drenge over AGF.

SIF – AGF U14 6-2 (3-1)

Mål: 3x Kristian Bloch, 2x Victor Tang og 1x Karl Hansen

U14 spillede i weekenden turneringskamp mod AGF på JYSK park. Det blev en kamp, hvor vi i høj grad lykkedes med at være det dominerende hold.

Vi kom tidligt på 2-0 efter to mål af Kristian Bloch. I den efterfølgende periode kæmpede vi lidt med løsninger på kuglen, og AGF reducerede fortjent til 2-1. Kort efter og lige før pausen udbyggede Victor Tang vores føring til 3-1.

Vi kom efter pausen ud med det gode udtryk, som vi startede kampen op med, og herfra stod der SIF på det meste.

Vi blev farlige og skabte gode chancer. Victor Tang scorede et flot mål fra kanten af feltet og gjorde det fortjent til 4-1. Vi havde god kontrol på kampen, men AGF blev farlige på omstillinger og standarder. De reducerede med 15 minutter igen efter et hjørnespark og kampen bølgede lidt frem og tilbage, inden Kristian Bloch udnyttede muligheden på en omstilling og lukkede kampen til 5-2.

Kort før tid stangede Karl Hansen flot bolden i mål med hovedet efter oplæg af Kristian.

Alt i alt en godkendt indsats fra vores drenge. Vi dominere et godt AGF-hold, og der var aldrig rigtig tvivl om, hvem der ville trække det længste strå.