8. juni 2019

SIF’s U17-talenter spiller om mesterskabet

SIF’s U17-talenter spiller om mesterskabet

SIF’s U17 Liga-hold kan i dag vinde det danske mesterskab, men kan ikke selv afgøre det. Både U17 og U19-holdene spiller sæsonens sidste liga-kampe mod AaB ude.

Der står meget på spil for SIF’s U17-drenge, når de i eftermiddag løber på banen på AaB’s anlæg i udkanten af Aalborg. Træner Jesper Mikkelsens mandskab kan blive dansk mester.

SIF’erne kan dog ikke selv afgøre det, idet FC Nordsjælland er ét point foran. Nordsjællænderneb  skal således sætte point til (enten tabe eller spille uafgjort) i deres kamp i Esbjerg, samtidig med at SIF skal vinde over AaB for at mesterskabet kommer i hus.

Turneringen er tilrettelagt sådan, at SIF kender resultatet af FC Nordsjællands kamp, når de løber på banen i Aalborg. Esbjerg-FC Nordsjælland spilles kl. 13.00 på Esbjerg Atletikstadion, mens AaB og SIF først går igang kl. 15.15 på AaB’s anlæg. Der kan således enten være maksimal spænding for SIF-drengene, når kampen går igang – eller det hele kan være afgjort, hvis nordsjællænderne vinder.

Vi opdaterer undervejs fra Aalborg på vores facebook-side.

Også U19 Liga-holdet spiller sin sidste turneringskamp i dag. Det er kl. 13.00 – ligeledes mod AaB på det nordjyske træningsanlæg. Mens SIF har udspillet sin rolle i turneringen og højest kan håbe på at avancere et par pladser i tabellen og give træner Thomas Loft Jensen, der stopper som U19-træner i SIF efter sæsonafslutningen, en god afsked, så står der helt andre ting på spil for AaB. Nordjyderne kan med en sejr overhale FC Midtjylland på førstepladsen og dermed sikre sig mesterskabet. FC Midtjylland har spillet sin sidste kamp, og AaB er ét point efter inden opgøret mod SIF. Den kamp fløjtes igang kl. 13.00.

U19-holdet har en enkelt opgave tilbage, inden de kan gå på sommerferie. Onsdag aften spiller de finale i DBU Jyllands pokalturnering mod Viborg FF. Kampen spilles kl. 19.00 på Bjerget i Kjellerup.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen