14. november 2018

SIF’s samarbejdsklubber skaber stemning søndag

SIF’s samarbejdsklubber skaber stemning søndag

Til årets sidste kamp på JYSK park inviterer SIF 30 samarbejdsklubber på stadion og skaber stemning med musik og æbleskiver.

Søndag er sidste chance for at se fodbold på JYSK park i år. Det markerer SIF ved at invitere sine samarbejdsklubber til fodbold. SIF har et samarbejde på en lang række punkter med 25 klubber i Silkeborg og omegn. Ikke mindst på talentområdet er samarbejdsrelationen tæt. Sejs/Svejbæk IF sendte Robert Skov videre til SIF, ØBG har leveret Jeppe Okkels og Magnus Mattsson, og GfG Voel afleverede Kasper Dolberg til videre udvikling i SIF – for blot at nævne nogle få udvalgte.

SIF har tilbudt klubberne gratis adgang og håber naturligvis, at det giver en masse liv på JYSK park. I forbindelse med kampen afvikler SIF også en konkurrence for klubberne, hvor, præmien er en træning for et af klubbens hold i løbet af foråret på JYSK park forestået af cheftræner Michael Hansen og et par af profilerne fra NordicBet Liga-mandskabet.

I Fanzonen ved Café Carlsberg er der i anledning af samarbejdsklubbernes forhåbentlig talstærke fremmøde mulighed for at købe æbleskiver, og der vil også være musik som opvarmning til kampen. Fanzonen åbner kl. 12.00, og der er kampstart kl. 13.45.

Har du også lyst til at blive en del af festen, kan du købe din billet her.

Oversigten over SIF’s samarbejdsklubber ser således ud:

Ans IF
Bryrup IF
Dover GF
FK 73
Funder GF
Fårvang IF
GfG Voel
Gjern IF
Gl. Rye IF
Grauballe IF
Gødvad GIF Fodbold
HA 85
Horn/Fårvang IF
IF Centrum
Kjellerup IF
Lemming GF
Låsby Boldklub
Mariehøj IF
Resenbro UIF
Ry Fodbold
Sejs-Svejbæk IF
Silkeborg KFUM
Sjørslev Demstrup IF
Silkeborg Kammeraternes Sportsklub
Sorring/Toustrup IF
Them GF
Thorning IF
Vinderslev IF
Virklund B
ØBG Fodbold

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen