30. juni 2022

SIF-reserver vandt 3-1 i testkamp

Rasmus Carstensen, Frederik Carstensen og Sebastian Jørgensen stod for de tre mål i 3-1 sejren over tyske Norderstedt torsdag eftermiddag.

Silkeborg IF´s reserver spillede torsdag eftermiddag testkamp mod tyske FC Eintracht Norgerstedt 03 fra Regionalliga Nord. Det blev en udmærket kamp, hvor der blev skiftet på fire pladser efter en times spil.

Assistenttræner Peder Knudsen havde denne kommentar efter kampen:
– Vi er godt tilfredse med kampen. Det var egentlig alt det, vi havde håbet på på dette niveau – en god fysisk kamp, hvor de, der ikke skal spille i morgen, fik spillet sammen med nogle andre, der havde brug for at spille.
Jeg synes egentlig, at niveauet var fint, og der var meget godt spil, og vi fik nogle fine mål. Så vi er fuldt ud tilfredse med det hele, og så fik vi også lige nogle af de unge ind til sidst.

Knudsen kiggede også lige i krystalkuglen for at se, hvordan kampen i morgen, fredag, mod også tyske St. Pauli fra 2. Bundesliga vil forløbe.
– Den kamp bliver nok noget lig den i dag. Dog er St. Pauli nok lidt bedre, så det bliver på et lidt højere niveau, og spillet bliver lidt hurtigere. De var jo tæt på at rykke op i Bundesligaen, så det bliver også mere fysisk. Og så bliver vi nok udfordret på vores struktur. Så det ser vi frem til.

Kampen mod St. Pauli spilles fredag, den 1. juli kl. 14.00 på Bank Parken Tønder, Holmevej 1D, 6270  Tønder.

Træningskamp, torsdag den 30. juni 2022, Skærbæk Stadion
FC Eintracht Norderstedt 03, Regionalliga Nord  – Silkeborg IF 1-3 (0-2)
Mål: 0-1 Rasmus Carstensen (17), 0-2 Frederik Carstensen (35), 0-3 Sebastian Jørgensen (51), 1-3 str (60)

SIF: Oscar Hedvall, Rasmus Carstensen (60: Emil Thyregod), Pelle Mattsson, Alexander Busch, Oscar Fuglsang, Stefán Teitur Thórdarson (60: Mads Kaalund), Andreas Oggesen, Robert Gojani (60: Jeppe Grøn), Sebastian Jørgensen (60: Simon Ryberg), Anders Dahl, Frederik Carstensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen