20. februar 2023

SIF-reserver slog Randers FC i testkamp

Reserverne fra Silkeborg IF vandt mandag eftermiddag 1-0 over Randers FC´s ditto. Oscar Hedvall holdt sit mål rent med nogle gode redninger.
Læs referatet af  kampen her.

To stærke hold på JYSK park
Begge klubber stillede med – på papiret – stærke hold til reservetestkampen mandag eftermiddag, hvor man hos Randers kunne se navne som Björn Kopplin, Jakob Ankersen, Edgar Babayan, Alhaji Kamara og Stephen Odey. Det var dog navne, som hjemmeholdet godt kunne matche med spillere med en del superligaerfaring.

God start af SIF
Det var de rødblusede, der lagde bedst fra land med spil, hvor kombinationerne flød pænt. Men det var Randers, der efter godt et kvarter, stod for kampens første forsøg, der dog ikke blev farligt. Hjemmeholdet var i denne periode dominerende med klar overvægt i boldbesiddelse, men fik ikke produceret de nødvendige chancer. Til gengæld fungere genpresset rigtig godt, når Randers en sjælden gang erobrede bolden.

Chancer til gæsterne, men 1-0 til SIF
Med godt tyve minutter spillet viste Randers tænder, men Oscar Hedvall viste også tænder i form af gode redninger. Vi skulle helt hen til det 36. minut, inden SIF blev rigtig farlige. Det gav så til gengæld mål, da Mads Kaalund efter godt spil kunne sende bolden i nettet bag Alexander Nybo i Randers-målet.

Målløs 2. halvleg
Efter pausen var det igen hjemmeholdet, der startede bedst, bl.a. med et langskud fra Pelle Mattsson, men over mål. I det 10. minut kom det tættere på, men Nybo i randrusianernes mål kunne ånde lettet op, da Alexander Linds kanonskud  ramte overliggeren.
Både Lasse Vigen og indskiftede Magnus Bøttker, der var med på den nylige træningslejr i Spanien, kom til skud, men begge blev blokeret af det lyseblå forsvar.
Kampens dramatiske højdepunkt kom mod slutningen af halvlegen, da først Mattsson trak en advarsel, og derefter – minuttet efter – Theodor Hoffmeyer fældede en modstander lige uden for feltet, hvorfor den unge U19-spiller måtte forlade kampen med et rødt kort efter bare små 10 minutter på banen. Randers sendte frisparket over mål, så derfor kunne Kaalund med sit mål i 1. halvleg konstatere, at han blev dagens matchvinder.