30. april 2018

SIF vil sende 50 busser til pokalfinale

SIF vil sende 50 busser til pokalfinale

Tilbud om bus-pakke til Telia Parken Kr. Himmelfartsdag er sat til salg på billet.silkeborgif.com..

Silkeborg IF har i dag offentliggjort tilbud på busture til Parken 10. maj, når der er pokalfinale mod Brøndby. Klubben håber på at kunne sende 50 busser over Storebælt, så SIF-spillerne får maksimal støtte i den første pokalfinale siden 2001.

– Det bliver en festdag, som vi håber at rigtig mange røde fans vil deltage i. Fylder vi 50 busser, svarer det til godt 3.000 mennesker. Dertil kommer de mange silkeborgensere, der kommer i privatbiler. Et realistisk håb lyder på 5-6.000 SIF-fans i Parken. Og gerne flere, siger SIF’s adm. direktør, Kent Madsen.

SIF sælger en samlet pakke, der består af busbillet, pokalfinale t-shirt og en billet til playoff-kampen mod Lyngby på JYSK park søndag 13. maj kl. 14.00. Prisen for pakken er 395 kr.

Busserne afgår fra JYSK park Kr. Himmelfartsdag kl. 7.00. Desuden er der busafgang kl. 7.30 i følgende byer: Kjellerup, Sejs, Them og Gjern. I hver af de fire oplandsbyer er der kun én bus, så her er det først-til-mølle.

Busserne kører til Gunnar Nu Hansens plads ved Parken, hvor der på Østerbro Stadion vil være SIF Fanzone med underholdning og fan-stemning fra kl. 12 til 15.30. Portene til Parken åbner kl. 15.00.

Sidste frist for køb af bus-pakken er mandag 7. maj kl. 18.00.

Køb din bus-pakke incl. afgangstidspunkt og –sted her.

Billet til pokalfinalen købes separat på DBU’s hjemmeside fra tirsdag kl. 14.00, 250 kr. for voksne, 150 kr. for børn. Nærmere info følger her på hjemmesiden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen