25. september 2018

SIF-trup på græs før pokalkamp

SIF-trup på græs før pokalkamp

Det gode vejr og udsigt til at fire af de næste fem kampe spilles på græs fik i dag SIF-truppen til at træne på bane 2 på Søholt.

For første gang siden indflytningen på JYSK park i sensommeren 2017 trænede SIF’s førsteholdstrup i dag på græs. Bane 2 på Søholt, også kaldet Talentparken, dannede rammen om dagens træning forud for onsdagens udekamp mod Næstved i Sydbank Pokalen.

– I den korte tid, jeg har været her, har vi talt om det flere gange. Vejret i dag er godt, og de næste fire ud af fem kampe er på græs, så da jeg kørte til Søholt i morges besluttede jeg, at træningen skulle være på græs i dag, siger SIF’s cheftræner Michael Hansen om valget af bane 2 som dagens træningsbane.

I denne uge spiller SIF to kampe på græs – ude i Næstved onsdag og i Fredericia søndag. Herefter venter en hjemmekamp mod Lyngby, hvorefter der igen følger to udekampe på græs – mod HB Køge og Viborg FF.

– Græsset her på bane 2 er fint, og det minder meget om det underlag, vi kommer til at møde i både Næstved, Fredericia, Køge og Viborg, så det giver god mening at træne på græs i forhold til det program, vi står overfor, siger Michael Hansen og udelukker bestemt ikke, at det sker igen.

– Hvis vejret og forholdene er til det, kan vi sagtens finde på at gøre det igen en eller to dage før vi skal spille udekamp på græs, slår Michael Hansen fast.

SIF’s program på græs i de kommende uger:

26. sept. kl. 18.00: Næstved B – Silkeborg IF (Sydbank Pokalen)
30. sept. kl. 14.45: FC Fredericia – Silkeborg IF (NordicBet Liga)
7. okt. kl. 13.45: Silkeborg IF – Lyngby (NordicBet Liga på kunstgræs)
14. okt. kl. 16.00: HB Køge – Silkeborg IF (NordicBet Liga)
21. okt. kl. 13.45: Viborg FF – Silkeborg IF (NordicBet Liga)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen