14. januar 2021

SIF afventer corona-restriktioner i forhold til forårets hjemmekampe

SIF kan endnu ikke melde klart ud vedr. tilhængernes mulighed for at komme til fodbold på JYSK park i foråret. Lige nu ser det vanskeligt ud.

SIF måtte i det meste af efteråret afvikle sine hjemmekampe på JYSK park uden tilskuere. Endnu er det uvist, om det også bliver tilfældet i foråret, men som det ser ud i øjeblikket, er det mest sandsynligt, at vi ikke kan lukke tilskuere ind – i hvert fald til de første to hjemmekampe 14. og 18. februar. Danmark er som bekendt ramt af en omfattende nedlukning på grund af covid-19, og de nuværende restriktioner er foreløbig blevet forlænget til 7. februar.

Hvis restriktionerne forlænges ind i forårsturneringen, kan SIF ikke benytte sig af den såkaldte superligaordning, der tillader 500 mennesker på stadion under kampe. Ordningen er omfattet af de i øjeblikket gældende restriktioner. Dermed må der ikke lukkes tilskuere ind til professionelle sportsarrangementer overhovedet.

I ugen op til 7. februar tager Regeringen bestik af corona-situationen og vurderer, om restriktionerne skal forlænges yderligere.

SIF vil løbende orientere om den aktuelle situation, når der sker ændringer i vilkårene for afvikling af fodbold på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

TRÆNINGSKAMP

SØNDAG 24. JAN. 2021 KL. 13.00
Scroll til toppen

Menu