23. marts 2021

Slutspil indledes uden tilskuere

Åbning for tilskuere til fodbold i 1. division og 3F Superligaen er sendt i udvalg. Dermed kommer der tidligst tilskuere på JYSK park og de andre danske stadions om en måned.

Der er ikke udsigt til, at SIF-fans får lov at se fodbold på JYSK park igen indenfor den næste måned. Da partierne i Folketinget mandag aften fremlagde planen for en gradvis genåbning af Danmark efter corona, var fodbolden ikke med. I stedet er åbningen sendt i et udvalg af eksperter, der skal lægge en plan for forsvarlig åbning af store begivenheder, herunder fodboldkampe i de to bedste rækker. Udvalget er først klar med et udspil midt i april.

– Jeg er både skuffet og forundret. Fodbolden har allerede vist, at vi kan afvikle fodboldkampe med tilskuere forsvarligt. I de 46 kampe, der blev spillet i foråret 2020 med tilskuere, blev ikke et eneste smittetilfælde påvist. Vi har gennemarbejdede protokoller, og vi har den såkaldte Superliga-ordning. Vi er klar, slår SIF-direktør Kent Madsen fast.

Han undrer sig derfor over, at ”en hurtigt arbejdende ekspertgruppe” skal udarbejde planer, der allerede eksisterer i forvejen.

Slutspillet i 1. division – for SIF’s vedkommende oprykningsspillet i 1. division med 10 kampe ude og hjemme mod Viborg, Esbjerg, Fredericia, Helsingør og HB Køge – bliver dermed indledt uden tilskuere. Slutspillet i både 3F Superligaen og 1. division indledes i Påsken, når landskamppausen er slut.

Programmet forventes offentliggjort senere på ugen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen