19. december 2020

SIF tester mod SønderjyskE, Vejle og FCM

SIF-spillerne bliver sendt på en kort juleferie i dag. I det nye år venter tre test-kampe inden forårs-start 12.-14. februar. 

SIF-truppen bliver i dag sendt på en kort juleferie, og når spillerne møder ind igen venter godt en måneds træningsforberedelse inden forårs-premieren mod Hvidovre på JYSK park. Kampen spilles i weekenden 12.-14. februar – vi afventer det endelige spilletidspunkt og melder ud i SIF App’en og på hjemmesiden, når vi har det.

I forberedelsesprogrammet er der indlagt tre testkampe startende med SønderjyskE, derefter Vejle og sidste kamp i januar er mod FC Midtjylland. Tre superliga-modstandere, så SIF kan stå trimmet og klar til et hektisk forår.

TRÆNINGSKAMPPROGRAMMET SER SÅLEDES UD:

Onsdag 20. januar kl. 12.00 på JYSK park: SIF – SønderjyskE
Søndag 24. januar kl. 13.00 på JYSK park: SIF – Vejle B.
Torsdag 28. januar kl. 13.00 i Ikast: FC Midtjylland – SIF.

Kampene spilles som det ser ud lige nu på corona-fronten uden tilskuere, men vi har planer om at live-streame fra de to kampe på JYSK park.

Spillerne møder ind til corona-test 4. januar. Da de har været ude af on-pitch “boblen” i ferien, kræves to negative tests, inden de må træne sammen igen. Derfor er første træningsdag planlagt til 7. januar.

Du kan se hele træningsplanen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen