11. december 2017

SIF-talenter på laaang tur til København

SIF-talenter på laaang tur til København

SIF’s tre ældste ungdoms-elitehold var lørdag i København for at spille mod FCK. Det blev en lærerig oplevelse.

SIF’s U19, U17 og U15 hold var lørdag i København for at møde FCK, og det blev en lang tur hjem. Tre nederlag indkasserede SIF-talenterne.

U19 Ligaholdet tabte 1-0 på et mål scoret allerede i det femte minut i en kamp, hvor SIF’erne havde fortjent point. En indledning på hælene kostede imidlertid mål – og i sidste ende også point.

– Vi har momentum i de sidste 15 minutter af 1. halvleg og går dermed ind til 2. med en god følelse. Efter det første kvarter sætter vi os på kampen og trykker FCK i bund. Vi spiller os også til chancer, men er for dårlige i afslutningsspillet. Et ærgerligt nederlag, hvor der klart var point at hente mod et febrilsk FCK-hold, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

Kampen var U19-holdets sidste i år – faktisk en kamp, der skulle være spillet allerede i runde 1. Thomas Lofts mandskab overvintrer på 11. pladsen efter et svært efterår.

U17 tabte også
Også for U17 Ligaholdet var det årets sidste turneringskamp, og den blev tabt 4-0 til FCK efter 2-0 ved pausen. SIF havde chancer, bl.a. et par to mod to og tre mod tre-situationer i 1. halvleg og et stolpeskud i 2.

– Skulle vi have haft point, skulle vi have udnyttet de chancer vi havde mod et hold, der er blandt landets to-tre bedste, siger U17-træner Jesper Mikkelsen, hvis hold overvintrer på 12. pladsen i ligaen.

– Det svarer til vores aktuelle niveau. Vi skal have forbedret vores fysik i vintermånederne. Med tre mål imod i snit pr. kamp gør vi det svært for os selv at vinde, så vi skal også have kigget på defensiven, siger Jesper Mikkelsen.

Store klø til U15
U15-holdet benyttede lejligheden til at arrangere en træningskamp mod FCK for at teste sig selv mod et af Danmarks bedste U15-hold. Det blev en stor mundfuld, og U15-drengene tabte 9-0 efter 3-0 ved pausen.

– Det var nok for stor en udfordring på nuværende tidspunkt. Dog må vi aldrig tabe så stort. De scorede på alt, og vi forærede for meget væk. Vi kunne spille nogenlunde med midt på banen, men vi havde svært ved at spille os frem til noget farligt, konkluderer U15-træner Casper Røjkjær.

Kampe i tal:
U19 Ligaen, 1. runde, lørdag 9. december kl. 15.45 i Frederiksberg Idrætspark:
FC København – Silkeborg IF 1-0 (1-0)
Mål: 1-0 Oliver G. Andersen (5.)

U17 Ligaen, 1. runde, lørdag 9. december kl. 13.30 i Frederiksberg Idrætspark:
FC København – Silkeborg IF 4-0 (2-0)
Mål: 1-0 Nicholas Sejr (35.), 2-0 Nicholas Sejr (37.), 3-0 Andreas Markvad Kirkeby (50.), 4-0 Gabriel Albert Johansen (81.)

U15, træningskamp, lørdag 9. december:
FC København – Silkeborg IF 9-0 (3-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen