10. september 2019

SIF-talenter med i målfest for ungdomslandshold

SIF-talenter med i målfest for ungdomslandshold

Både Frederik Carstensen og Anders Dahl var med, da det danske U18-landshold besejrede USA med 4-1.

Det danske U18-landshold sluttede miniturneringen i Holland af på bedste manér. Efter to smalle nederlag mod Holland og Mexico, så blev det til en 4-1 sejr over USA. Amerikanerne havde ellers vundet deres to første kampe, men kunne ikke stille noget op overfor det danske hold, som efter 62 minutter var foran med 4-0.

På det danske hold startede Frederik Carstensen på banen og fik de første 70 minutter.

– Frederik spillede igen fra start på 8’er positionen og leverede en god præstation. Han fandt de rigtige momenter i presset, og fik derved også erobret en del bolde. Når vi havde bolden, var han spilbar og var med i mange gode angreb. Blandt andet var han involveret i den aktion, som udløste et straffespark (3-0 målet, red.), fortæller SIF’s transitionstræner, Dennis Pedersen, der overværer turneringen i Holland.

Med 11 minutter igen kom den anden SIF’er, Anders Dahl på banen.

– Anders kom ind det sidste kvarter også på 8’er positionen, og han fik også sat sit præg på den flotte danske sejr. Begge SIF drenge fik vist flaget i Holland, og blev sammen med holdet bedre og bedre som turneringen skred frem. Det har været god læring for dem begge at spille mod nogen af de allerbedste spillere på den internationale scene, siger Dennis Pedersen.

Også Pelle Mattsson var i aktion for Danmark i går. Den yngste af Mattsson-brødrene fik de sidste otte minutter for U19-landsholdet, da det blev til en 1-0 sejr over Sverige. Dermed endte U19-holdet med en samlet sejr i firenations-turneringen, som blev afviklet i Nykøbing Falster. Udover Danmark og Sverige, så var også Wales og Norge med.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen