12. august 2018

Danmark med SIF-aftryk tog 3. pladsen på Færøerne

SIF-talenter med i dansk sejr på Færøerne

Med en sejr på 3-0 over Norge tog Danmark 3. pladsen i den internordiske turnering på Færøerne. SIF’s Oscar Fuglsang og Frederik Carstensen spillede en halvleg hver.

Danmark sluttede som nummer 3 i den internordiske turnering på Færøerne, da det blev til sejr på 3-0 over et noget tamt norsk hold lørdag formiddag i Torshavn. Nordmændene kom ikke til en eneste afslutning i kampen.

SIF-repræsentanterne Oscar Fuglsang og Frederik Carstensen fik lov til at passe højre back’en, Oscar i 1. halvleg og Frederik i 2.

– Oscar spillede fint med, der var et indlæg som smuttede, men ellers var det solidt. Frederik gjorde det også fint på en uvant position. De har begge to deltaget i alle fire kampe i turneringen, har løst deres opgaver tilfredsstillende og er sluppet for skader, siger SIF-træner P.C. Hansen, der har været i Torshavn under hele turneringen for at syne talent-massen på U17-niveau – og selvfølgelig for at have fokus på de to SIF-talenter fra klubbens U17 Liga-hold.

– Jeg synes at stævnet heroppe har savnet profiler, som kan noget ekstraordinært. Men det er også hård kost med 4 kampe på 8 dage her i opstarten til den nye sæson, lyder SIF-trænerens konklusion.

Der er nu en uge til sæsonstart i U17 Ligaen, hvor SIF hjemme på JYSK park tager imod Esbjerg.

Kampen i tal:
Internordic for U17-landshold på Færøerne, kamp om 3. pladsen, lørdag 11. august kl. 11.00 på Torsvøllur i Torshavn:
Danmark – Norge 3-0 (2-0).
Mål: 1-0 Aral Simsir (FC Midtjylland, 18.), 2-0 Noah Crone (FC Nordsjælland, str, 20.), 3-0 Daniel Obbekjær(OB, 60.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen