2. oktober 2018

SIF-talent høstede fin erfaring i Frankrig

SIF-talent høstede fin erfaring i Frankrig

Eskild Dall har været med det danske U16-landshold i Frankrig, hvor han var med i to testkampe mod værtsnationen.

SIF-talentet Eskild Dall fik pænt med spilletid, da han i sidste uge var med det danske U16-landshold i Frankrig for at spille to testkampe mod værtsnationen på det franske fodboldforbunds trænings-anlæg i Clairefontaine udenfor Paris.

I den første kamp var han med til at vinde 3-2 over franskmændene. Eskild Dall kom på banen med 25 minutter igen på højrekanten.

– Kampen blev lidt hektisk efter fransk reducering og siden en udvisning til franskmændene. Men det endte med en flot dansk sejr, siger SIF’s T+ træner Peter Christian Hansen, der fulgte U16-landsholdet og Eskild Dall under opholdet i Frankrig.

To dage senere spillede de to nationer igen mod hinanden samme sted, og denne gang vandt Frankrig 2-0. Der var mange udskiftninger hos Danmark i forhold til den første kamp, og det lykkedes Frankrig at stresse danskerne i opbygningsspillet ligesom værtsnationen skabte mange scoringsmuligheder. Danmarks målmand, Lucas Ziegler Jensen fra Brøndby, stod imidlertid en fin kamp og tog sig af det meste.

– Eskild spillede kampen på en uvant 8’er position. Han lykkedes i flere omgange at få bundet forsvar og angreb sammen – men det kneb med at få det sidste output ud af anstrengelserne, siger P.C. Hansen.

Eskild Dall er nu vendt hjem til Danmark og hverdagen på SIF’s U17-hold, og han var med i søndagens sejr i København, hvor han dog blev skånet efter Frankrig-turen og først om på banen i det sidste kvarter.

– Foruden det skulderklap, det er at være på landsholdet, er jeg sikker på at Eskild har lært en masse af turen med landsholdet – både på og udenfor banen. Den erfaring er jeg sikker på vil gavne Eskild i hans videre færd i SIF, siger P.C. Hansen.

Næste opgave for det danske U16-landshold er en miniturnering i slutningen af november i Belgien, hvor Portugal og Belgien er modstandere.

Tal fra Frankrig:

Kamp 1:
Frankrig – Danmark 2-3 (0-2)
Mål: 10min 0-1 Andreas Bredahl, FCN. (10.), 0-2 Wahid Faghir, VB, (28.), 0-3 Christian Kjelder Rasmussen, FCN, (50.), 1-3 Aladji Doucoure, FC Metz, (55., str.),  2-3 Aladji Doucoure, FC Metz, (68.)

Kamp 2:
Frankrig – Danmark 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Noah Françoise, Stade Rennes (65.), 2-0 José Capon, RC Lens (69.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen