2. oktober 2018

SIF-talent høstede fin erfaring i Frankrig

SIF-talent høstede fin erfaring i Frankrig

Eskild Dall har været med det danske U16-landshold i Frankrig, hvor han var med i to testkampe mod værtsnationen.

SIF-talentet Eskild Dall fik pænt med spilletid, da han i sidste uge var med det danske U16-landshold i Frankrig for at spille to testkampe mod værtsnationen på det franske fodboldforbunds trænings-anlæg i Clairefontaine udenfor Paris.

I den første kamp var han med til at vinde 3-2 over franskmændene. Eskild Dall kom på banen med 25 minutter igen på højrekanten.

– Kampen blev lidt hektisk efter fransk reducering og siden en udvisning til franskmændene. Men det endte med en flot dansk sejr, siger SIF’s T+ træner Peter Christian Hansen, der fulgte U16-landsholdet og Eskild Dall under opholdet i Frankrig.

To dage senere spillede de to nationer igen mod hinanden samme sted, og denne gang vandt Frankrig 2-0. Der var mange udskiftninger hos Danmark i forhold til den første kamp, og det lykkedes Frankrig at stresse danskerne i opbygningsspillet ligesom værtsnationen skabte mange scoringsmuligheder. Danmarks målmand, Lucas Ziegler Jensen fra Brøndby, stod imidlertid en fin kamp og tog sig af det meste.

– Eskild spillede kampen på en uvant 8’er position. Han lykkedes i flere omgange at få bundet forsvar og angreb sammen – men det kneb med at få det sidste output ud af anstrengelserne, siger P.C. Hansen.

Eskild Dall er nu vendt hjem til Danmark og hverdagen på SIF’s U17-hold, og han var med i søndagens sejr i København, hvor han dog blev skånet efter Frankrig-turen og først om på banen i det sidste kvarter.

– Foruden det skulderklap, det er at være på landsholdet, er jeg sikker på at Eskild har lært en masse af turen med landsholdet – både på og udenfor banen. Den erfaring er jeg sikker på vil gavne Eskild i hans videre færd i SIF, siger P.C. Hansen.

Næste opgave for det danske U16-landshold er en miniturnering i slutningen af november i Belgien, hvor Portugal og Belgien er modstandere.

Tal fra Frankrig:

Kamp 1:
Frankrig – Danmark 2-3 (0-2)
Mål: 10min 0-1 Andreas Bredahl, FCN. (10.), 0-2 Wahid Faghir, VB, (28.), 0-3 Christian Kjelder Rasmussen, FCN, (50.), 1-3 Aladji Doucoure, FC Metz, (55., str.),  2-3 Aladji Doucoure, FC Metz, (68.)

Kamp 2:
Frankrig – Danmark 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Noah Françoise, Stade Rennes (65.), 2-0 José Capon, RC Lens (69.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Fredag d. 06.10. kl. 19.00
Scroll til toppen

Menu