23. februar 2024

SIF støtter op om #FodboldtrøjeFredag

På fredag er det #FodboldtrøjeFredag og samtidig Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag – Silkeborg IF støtter naturligvis op om det gode formål.

Fredag den 1. marts har du verdens bedste ’undskyldning’ for at tage din flotteste fodboldtrøje på hele dagen.

Det er nemlig #FodboldtrøjeFredag. Et yderst prisværdigt initiativ, der har fokus på at skabe ét stort fællesskab, hvor vi viser børnene, at børnekræft er et voksenproblem.

På #FodboldtrøjeFredag samler vi ét stort hold af helt almindelige danskere, fodboldentusiaster, klubber, foreninger og virksomheder, der vil hjælpe børnene og deres familier.

Spillerne og de ansatte i Silkeborg IF støtter op om det gode initiativ og håber, at alle klubbens fans ligeledes vil hjælpe til ved at tage sin favoritfodboldtrøje på fredag d. 1. marts som et symbol på sympati og støtte til sagen.

Det er nemt at være med og støtte op om #FodboldtrøjeFredag:

– Donér på MobilePay 201717

– Træk i din yndlingsfodboldtrøje

– Tag og del en selfie med #FodboldtrøjeFredag

Når man deltager i #FodboldtrøjeFredag, er man med til at bakke op om kampen mod børnekræft og skabe opmærksomhed for de berørte familier.

Læs mere om konceptet for dagen her: https://fodboldtroejefredag.dk/  og se, hvad pengene går til her: https://boernecancerfonden.dk/fodboldtroejefredag/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen