20. marts 2020

SIF-spillere selvtræner: Det værste er uvisheden

SIF-spillere selvtræner: Det værste er uvisheden

Jeppe Okkels er ligesom resten af SIF-truppen sendt hjem på ubestemt tid, hvor han skal sørge for at holde sig i gang. 

Som store dele af Danmark er også Silkeborg IF berørt af Corona-virussen, som lige nu hærger Danmark.

3F Superligaen er sat på pause, og det vides endnu ikke, hvornår der kan spilles fodbold igen. På samme måde er også den daglige træning påvirket, hvor spillerne efter anbefaling fra Divisionsforeningen alle er blevet sendt hjem. Her skal de følge et individuelt træningsprogram, som holdets fysiske træner har givet dem med hjem.

– Vi følger selvfølgelig træningsplanen fuldt ud. Men det er godt nok en speciel tid lige nu. Uvisheden omkring hvornår vi kan komme i gang igen, er næsten det værste, fortæller Jeppe Okkels, som holder kontakt med holdkammeraterne online.

– Jeg spiller Pro Clubs i FIFA med et par af de andre, mens jeg også ved, at der bliver spillet Call of Duty og Counterstrike i truppen. Det er meget godt at kunne holde kontakt på den måde, hvor vi også kan snakke om situationen lige nu, lyder det fra kantspilleren, som også bruger den ekstra tid til at sætte sig ind i en helt anden verden.

– Jeg forsøgt at sætte mig ind i investeringsverdenen med aktier og det hele. Det er sådan helt basalt, men meget fint at få et indblik i. Jeg har både set Youtube-videoer, og så har jeg læst Børsen, lyder det med grin fra SIF-spilleren, som stadig bor hjemme med sin mor og far i Silkeborg. Begge arbejder også hjemme.

– Vi er vist nået til det punkt, hvor der snart ikke er mere at snakke om, konstaterer Okkels tørt.

I videoen ovenover kan du se, hvordan nogle af SIF-spillerne holder sig i gang.

Læs også:
SIF sender medarbejdere hjem

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen