27. marts 2024

SIF søger Head of Coaching

Har du blik for at skabe et unikt talentudviklingsmiljø og kan du være med til implementere SIF’s unikke spillestil ned gennem ungdomsrækkerne, så er du måske vores nye Head of Coaching.

Vores Head of Coaching, Søren Lykke Sørensen, skifter græsgange til sommer, og derfor søger vi pr. 1. juli 2024 eller hurtigst muligt en ny person til Head of Coaching-positionen.

Vores akademi har følgende vision: Vi ønsker at være et unikt talentudviklingsmiljø, som primært uddanner lokale spillere – sekundært spillere fra et bredere perspektiv – til et nationalt og internationalt topniveau.​” Derfor er Head of Coaching en nøgleposition i klubbens akademi fra U13 til U19.

Arbejdsopgaverne er af forskellig karakter:

  • Træneren er ansvarlig for spilleruddannelsen i klubben, som i indhold og udførelse skal være af højeste kvalitet.
  • Klubbens unikke spillestil skal fortsat være en hjørnesten i klubbens DNA – det er Head of Coaching, som er arkitekten bag dette arbejde.
  • Ud over at udklække fodboldspillere til højeste niveau – ønsker vi også at uddanne trænere til højeste hylde i Danmark. Her fungerer Head of Coaching som sparringspartner for klubbens trænere.

Det forventes, at vores Head of Coaching som minimum besidder A-licens – og skal have trænererfaring på eliteniveau over en årrække. Det forventes ligeledes, at vores Head of Coaching har stærke formidlingsevner, kan være på forkant med fodboldudviklingen og på daglig basis kan inspirere til et positivt talentudviklingsmiljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

For yderligere spørgsmål vedrørende jobfunktionen kan du kontakte talentchef Peter Christian Hansen på mobil: 20275835.

Send en ansøgning senest 30. april til: pc@silkeborgif.com

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen