4. februar 2023

SIF slog IFK Norrköping

Tonni Adamsen scorede sit tredje mål i tre træningskampe, da SIF lørdag vandt 3-2 i træningskampen på træningslejren i Spanien mod IFK Norrköping.

SIF spillede lørdag eftermiddag den første træningskamp på træningslejren i Spanien, hvor Glen Riddersholms IFK Norrköping var modstanderen i de smukke omgivelser.

Kent Nielsen havde valgt at stille op med dagens anfører Nicolai Larsen, Oliver Sonne, Robin Østrøm, Alexander Busch og Lukas Engel i de bageste geledder, mens Mark Brink, Anders Klynge og Stefán Teitur Thórdarson tog sig af midterpositionerne. Fremme lå Sebastian Jørgensen, Kasper Kusk og Tonni Adamsen.

SIF lagde flot ud og satte sig hurtigt på spillet. Både Sebastian Jørgensen, Kasper Kusk og Tonni Adamsen truede svenskernes mål, og der blev sat mange gode kombinationer sammen.

Tonni på tavlen!
Efter 14 minutters spil kom SIF så også fuldt fortjent i front, da IFK-keeperen ikke fik clearet – Tonni Adamsen var over den løse bold, og med et klassisk slangehug tæskede han føringen i nettet med sit tredje mål i lige så mange træningskampe. Varm type!

Presspillet sad også flot, og der var stærk dynamik fra de to backs. Tonni Adamsen fik bolden i nettet igen omkring halvvejs i halvlegen, men der blev dømt en tvivlsom offside efter glimrende opspil fra velspillende Alexander Busch. Og kort efter burde Adamsen så have scoret sit andet mål i kampen, men en flot redning forhindrede 2-0 føringen.

Dermed sluttede første halvleg med 1-0 efter en flot præstation af SIFerne, der ikke lod svenskerne have kuglen i mange minutter. Ganske overbevisende af Søhøjlandets Helte.

Masser af mål og udskiftninger
Fra anden halvlegs start kom André Calisir ind i stedet for Alexander Busch, mens Søren Tengstedt erstattede Kasper Kusk.

Svenskerne kom bedre med efter pausen og kom frem til et par gode muligheder, men Nicolai Larsen stod godt og reddede. Til gengæld blev han overlistet efter 61 minutter, da Andri Gudjohnsen rundede SIF-keeperen og udlignede.

I det 69. minut faldt endnu en scoring til SIF, da Sebastian Jørgensen spillede bolden til Tonni Adamsen, der fandt Søren Tengstedt bagest i feltet. Han serverede en smuk pasning ind i feltet, hvor Sebastian Jørgensen gjorde det til 2-1 på et rigtig flot mål.

U19-spillerne Oscar Boesen og Asbjørn Bøndergaard kom herefter ind i stedet for Anders Klynge og Tonni Adamsen.

Søren Tengstedt ville også selv på tavlen, og i det 81. minut satte han et tørt spark ind til 3-1 efter en god indskiftning.

Blot to minutter senere scorede Andri Gudjohnsen dog igen, og så stod der 3-2 på tavlen, mens Anders Dahl erstattede Sebastian Jørgensen.

Flere mål kom der ikke, og dermed vandt SIF altså med 3-2 efter en til tider ganske velspillet træningskamp mod IFK Norrköping, hvor der var mange fine momenter undervejs.

Næste opgør er mod norske Bodø/Glimt.

Træningskamp, 4. februar 2023 på Pinatar Arena i San Pedro del Pinatar
Silkeborg IF – IFK Norrköping 3-2 (1-0)
Mål: 1-0 Tonni Adamsen (14), 1-1 Andri Gudjohnsen (62), 2-1 Sebastian Jørgensen (67), 3-1 Søren Tengstedt (81), 3-2 Andri Gudjohnsen (83)

SIF: Nicolai Larsen, Oliver Sonne, Robin Østrøm, Alexander Busch (46: André Calisir), Lukas Engel, Mark Brink, Anders Klynge (77: Oscar Boesen), Stefán Teitur Thórdarson (46: Mads Kaalund), Kasper Kusk (46: Søren Tengstedt), Sebastian Jørgensen (83: Anders Dahl), Tonni Adamsen (77: Asbjørn Bøndergaard).