1. juli 2024

SIF skriver med talentfuld keeper

Bastian Holm har indgået en traineekontrakt med Silkeborg IF, og målmanden bliver en del af miljøet omkring førsteholdet.

Silkeborg IF har indgået en traineekontrakt med målmand Bastian Holm, som i den kommende sæson skal være en del af træningsmiljøet hos både A-trup og U19.

Den talentfulde målmand har spillet i SIF siden 2019, da han startede på Silkeborg Efterskoles fodboldlinje, og sportschef Jesper Stüker lægger vægt på, at Bastian Holm har vist så højt et niveau, at han kan blive en del af træningsmiljøet på 3F Superliga-holdet.

– Vi har lavet en kontrakt med Bastian, da vi synes, at det kan give værdi for os at have en ekstra keeper i miljøet omkring A-trup og U19, og samtidig har Bastian haft en god udvikling i SIF, hvilket han nu kan fortsætte med, siger Jesper Stüker om aftalen.

Bastian Holm selv glæder sig til at fortsætte sin udvikling i klubben på endnu højere niveau.

– Jeg er stolt over, at jeg får muligheden for at fortsætte i SIF og at blive en del af miljøet omkring 3F Superliga-holdet. Det har været en vild uge med indgåelse af kontrakt, studenterhue og dimission på College360 og Silkeborg Fodbold College i den netop overståede weekend. Så nu glæder jeg mig til at komme i gang på træningsbanen snart igen. Jeg er sikker på, at det er det optimale miljø for mig i forhold til at blive en endnu bedre målmand, siger Bastian Holm.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen