4. marts 2021

SIF skal følge op på god forårs-start mod HB Køge

SIF spiller søndag hjemme mod HB Køge, hvor det handler om at udbygge forårets sejrs-stime. 

Med ni point i de tre første forårskampe er SIF kommet godt fra land i jagten på oprykning. Sejren torsdag i Esbjerg betyder, at der nu kun er to points afstand op til vestjyderne på den opryknings-udløsende andenplads. Men som SIF-træner Kent Nielsen sagde inden Esbjerg-kampen, da han blev spurgt til dens vigtighed: “Den er lige så vigtig som alle andre. Taber vi efterfølgende til HB Køge, er vi lige vidt”, lød hans logiske kalkule. Og dér står SIF-holdet nu.

Næste kamp er hjemmekampen mod HB Køge søndag eftermiddag kl. 15:00 på JYSK park, og skal SIF holde trit med Esbjerg og Viborg, er sejr eneste farbare vej. HB Køge har også fået en fin forårs-start med syv point i de første tre kampe, senest 3-0 hjemme over Vendsyssel.

SIF gæstede tidligere på sæsonen Køge Idrætspark, hvor 18-årige Niclas Holm Pedersen sikrede en 0-1 sejr med sit første mål i senior-karrieren. Samlet har de to klubber stået overfor hinanden 16 gange, hidtil er det blevet til otte SIF-sejre, fire uafgjorte og fire nederlag.

Overordnet er de røde inde i en flot stime efter fem sejre på stribe med en samlet målscore på 13-1. Vinder holdet på søndag, vil det være første gang siden 2013/14-sæsonen, at et SIF-mandskab vinder seks ligakampe i træk.

Søndagens kamp mod HB Køge spilles kl. 15:00 på JYSK park, igen uden tilskuere på grund af corona-restriktioner. Kampen kan streames på Viaplay.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen