14. september 2023

SIF sætter fart på nyt merchandise

Tommy Petersen er sat i spidsen for at udvide sortimentet og udvikle nyt SIF-merchandise hos SPORT 24, og på den måde skal han opfylde den stigende efterspørgsel hos fansene.

Han kan ikke løbe fra det.

Tommy Petersen har i godt og vel otte år arbejdet dybt inde i fjendeland.

Her havde han ansvaret for at klæde vestjyder på i ulveklæder, da han var ansat som Merchandise & Matchday revenue manager i FC Midtjylland.

I juni skiftede Tommy Petersen dog Herning ud med Funder. Her blev han ansat som Merchandise manager i SPORT 24, og han har nu ansvaret for at sætte fart på merchandiseudviklingen i Silkeborg IF.

– Jeg kan jo ikke løbe fra fortiden, men jeg kan med ro i maven sige, at jeg har fået en masse værdifuld erfaring ved at have ansvaret i en klub som FCM. De har rykket hurtigt på mange ting uden for banen, og den erfaring kan jeg tage med mig til Silkeborg, hvor det helt overordnet er min opgave at sætte fart på salget af merchandise, siger Tommy Petersen og uddyber.

– Jeg glæder mig helt vildt til at rykke SIF. Klubben har en fed historie at fortælle, og der er masser at arbejde med i SIF, hvad angår et smukt logo, flotte farver og som sagt en god historie. Det skal have betydning for fansene. Og det er min opgave at skabe en rød tråd i det merchandise, som vi og SIF sender på hylderne. Både fans og klub skal synes, det er fedt merchandise, der er på hylderne. Og jeg kan love, der er masser af gode ting i støbeskeen, siger Tommy Petersen.

Den ny SIF-ansvarlige i SPORT 24 kan ikke løfte sløret for alt, hvad han brygger på i skrivende stund, men han kan afsløre, at SIF-fans allerede fra efteråret kan forvente en del nye varer på hylderne.

– Jeg vil gerne forsøge at skubbe grænserne lidt i SIF, men det skal også være noget, klubben kan se sig selv i. Men generelt fokuserer jeg meget på detaljen og den røde tråd i merchandise. Min erfaring siger, at vi kan rykke os meget i en klub som SIF og virkelig tilbyde fansene noget for enhver smag, siger Tommy Petersen og uddyber.

– Noget har vi haft tidligere, mens andet er nyt. Der vil være tale om håndklæder, strømper, handsker, rygsække, sportstasker, halsedisser, regntøj, sengetøj, puder, krus med mere end blot et logo og forhåbentlig også noget til de allermindste, hvor maskotten Theis kommer til at være fremtrædende, siger Tommy Petersen og konkluderer.

– Hele merchandise-delen skal have et ansigtsløft, og det er derfor, jeg er kommet ind. Jeg fornemmer en stor efterspørgsel fra fansene, og så skal vi egentlig ’bare’ eksekvere på det. Der er allerede kommet nogle nye varer i butikken, men det er her i september, det for alvor begynder at tage fart.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen