1. juni 2018

SIF sænker billetpriserne markant

SIF sænker billetpriserne markant

SIF tager konsekvensen af nedrykningen og sænker priserne for at se fodbold på JYSK park i næste sæson. 500 kr. for et sæsonkort til Fanzonen og 50 kr. for billet samme sted.

Da SIF i næste sæson spiller i næstbedste række, Nordic Bet Ligaen, har klubben besluttet at sænke billetpriserne markant. Et sæsonkort til Fanzonen (Den Røde Tribune og Kristiansen Corner) vil koste 500 kr. for den kommende sæson, mens en enkeltbillet til samme sted kan købes for en 50’er online.

– Vi er godt klar over, at vi skal kæmpe for opbakningen i den kommende sæson. Derfor har vi besluttet at give priserne for at se fodbold på JYSK park et markant hak nedad. Vi håber at det kan være med til at vores tilhængere vil bevare loyaliteten overfor os. Vi får brug for opbakning i kampen for at nå vores mål om hurtig tilbagevenden til Superligaen, siger Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen.

Priserne for sæsonkort til Fanzonen (Den Røde Tribune og Kristiansen Corner) samt Familietribunen bliver 500 kr. for voksne, 250 kr. for børn og 400 kr. for pensionister. På langsiden, Mascot Tribunen, er prisen 1.000 kr. for voksne, 500 kr. for børn og 800 kr. for pensionister.

Billetpriserne til en enkelt kamp købt online er 50 kr. for voksne på Fanzonen (Den Røde Tribune og Kristiansen Corner) samt Familietribunen og 20 kr. for børn. Der er ingen pensionistrabat på enkeltbilletter. På Mascot Tribunen er prisen 100 kr. for voksne og 40 kr. for børn (u. 16 år).

Ved køb af billet i billetboden på JYSK park tillægges et gebyr på 20 kr.

SIF forventer at sætte sæsonkort til salg via billet.silkeborgif.com i løbet af næste uge. Vi informerer herom på vores hjemmeside, så snart billetsystemet er klar. 

Få overblikket over billetpriserne til JYSK park i den kommende sæson her.

Den nye sæson i Nordic Bet Ligaen går igang 29. juli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen