19. juli 2023

SIF sælger Andreas Oggesen

Andreas Oggesen fortsætter karrieren i Sønderjyske, som har købt midtbanespilleren fri i SIF.

Andreas Oggesen kom til Silkeborg IF i sommeren 2021 og har siden opnået 46 kampe i den røde trøje.

Det bliver dog ikke til flere i denne ombæring, da SIF har solgt den alsidige midtbanespiller til Sønderjyske, hvor Andreas Oggesen tidligere har slået sine folder.

– Vi har været utrolig glade for at have Andreas i klubben. Først og fremmest fordi, han er en meget driftssikker og dygtig spiller, der altid løser de opgaver, som cheftræneren stiller ham. Dernæst fordi han er en meget vellidt person i omklædningsrummet og hele klubben. Derfor vil vi savne ’Ogge’, siger sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Andreas har dog haft et ubetinget ønske om mere spilletid på førsteholdet, og med vores øgede konkurrencesituation på midtbanen i SIF til denne sæson, så er det ikke et løfte, vi har kunnet give Andreas. Derfor er det en rigtig god løsning både for ham, SIF og Sønderjyske, at Andreas nu vender hjem til Sønderjylland. Vi ønsker Andreas al muligt held og lykke med karrieren i det sønderjyske.

29-årige Andreas Oggesen har scoret et enkelt mål i sin SIF-tid, men det var til gengæld den scoring i Horsens, der endegyldigt sikrede klubben en ny sæson i dette års Superliga.

Andreas Oggesen selv ser tilbage på sin tid i SIF med stor fornøjelse.

– Jeg har elsket min tid i SIF, og det er en gennemført god klub at være en del af. Jeg er stolt over, at jeg var en del af det historiske SIF-hold, der vandt bronzemedaljer og efterfølgende spillede europæisk gruppespil. Det bliver selvfølgelig vemodigt at sige farvel til holdkammeraterne, der går en spændende sæson i møde, men jeg har nået en alder, der gør, at jeg gerne vil have mere førsteholdsfodbold. Det håber jeg at få i Sønderjyske, hvor jeg glæder mig til at blive en del af et nyt, spændende projekt, siger Andreas Oggesen.

Andreas Oggesen er oprindeligt født i Viborg, men han og familien flyttede tidligt til Sønderjylland, hvor hans første klub blev Aabenraa Boldklub. Herefter gik turen over FC Sønderborg og Sønderjyske, inden Andreas Oggesen skifte til FC Fredericia, hvorfra han kom til SIF i 2021.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen