22. marts 2022

SIF på mini-træningslejr i det nordtyske

Silkeborg IF-truppen rejser tirsdag eftermiddag til Kiel for at holde en mini-træningslejr, der rundes af på fredag med en træningskamp mod 2. Bundesliga-holdet Holstein Kiel.

Foto: Patrick Nawe

Tilbage i oktober 2021 udnyttede SIF en landskampspause til at teste formen af mod 2. Bundesliga-holdet Holstein Kiel. Her blev det 0-0 på en udmærket bane mod en god modstander, og nu gentages setuppet på fredag klokken 13.00, hvor der spilles endnu en testkamp de to klubber imellem.

– Vi kom jo ikke afsted på træningslejr på grund af COVID19-forsigtighed, og dermed har vi faktisk ikke været afsted på en tur sammen i et par år nu. Derfor bruger vi landskampspausen på at tage på denne mini-træningslejr, hvor vi både skal træne og spille kamp – men også have tid til at fokusere på nogle detaljer og have tid til at hygge os lidt sammen. Det glæder vi os til, siger cheftræner Kent Nielsen.

Holstein Kiel, der kaldes ”Die Störche” (storkene), indtager 12. pladsen i 2. Bundesliga og vandt søndag hjemme mod 1-0 over bundholdet Ingolstadt foran 9.163 tilskuere på Holstein Stadium.

Mest prominente navn i Kiel-truppen er velsagtens Lewis Holtby, der er noteret for tre A-landskampe for Tyskland og har en fortid i bl.a. Schalke 04, Tottenham og Blackburn – men også navnet Mikkel Kirkeskov vækker nok genklang med sin opvækst i AGF og senere skifte til OB, inden han spillede tre år i polske Piast Gliwice før sin transfer til Kiel sidste vinter.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen