2. august 2022

SIF møder HJK Helsinki eller NK Maribor i playoff

SIF møder finske HJK Helsinki eller slovenske NK Maribor i playoffkampene om adgang til Europa League – 18. august på udebane og 25. august hjemme på JYSK park.

Silkeborg IF skal i playoff-runden om adgang til Europa League op imod enten finske HJK Helsinki eller slovenske NK Maribor. Det står klart efter tirsdagens lodtrækning i schweiziske Nyon.

Om det bliver finsk eller slovensk modstand, afgøres de to kommende torsdage, hvor første kamp spilles i Maribor på torsdag den 4. august klokken 20.15 og næste torsdag den 11. august i Helsinki klokken 18.00.

Vinderen af playoff-kampene går direkte i Europa League-gruppespillet, mens taberen går i Conference League-gruppespillet.

Præcise spilletidspunkter for playoff-kampene er endnu ikke fastlagt. Billetter til hjemmekampen på JYSK park sættes til salg i den kommende tid og vil blive annonceret på alle SIFs platforme. Vær opmærksom på, at sæsonkortholdere og abonnenter får forkøbsret – gå ind på https://billet.silkeborgif.com/ og tegn sæsonkort eller abonnement allerede nu, hvis du vil være sikker på at komme med til SIFs europæiske eventyr.

Hjemmekampen vil blive sendt på en af TV2s kanaler.

HJK Helsinki
Helsinki er den finske hovedstad og største by i landet med næsten 650.000 indbyggere i selve Helsinki – og 1,4 millioner indbyggere i hele hovedstadsregionen.

HJK Helsinki er Finlands mest vindende klub og har siden stiftelsen i 1907 vundet hele 29 mesterskaber, 9 pokaltitler og 5 liga cup-titler.

HJK Helsinki spiller på kunstgræs på Bolt Arena, der har en kapacitet på 10.770 tilskuere. HJK Helsinki er den eneste finske klub, der har nået gruppespillet i UEFA Champions League, hvilket skete i 1998.

HJK har flere spillere i truppen, som kender til dansk fodbold. Paulus Arajuuri med en fortid i Brøndby IF, Jukka Raitala, der har optrådt i FC Vestsjælland og AaB, samt Pyry Soiri, der spillede to sæsoner i Esbjerg fB.

NK Maribor
Maribor ligger i det nordøstlige Slovenien og er landets næststørste by med sine godt 100.000 indbyggere.

NK Maribor har vundet 16 slovenske mesterskaber, 9 pokaltitler og fire liga cup-titler. NK Maribor har tidligere deltaget i både Champions Leagues og Europa Leagues gruppespil. I truppen findes kuriøst nok en tidligere Silkeborg IF-spiller, nemlig backen Gregor Sikosek, der optrådte på et lejemål fra Brøndby IF i 2017/18-sæsonen.

NK Maribor spiller på stadionet Ljudski vrt (frit oversat: Folkets Have), der 11.671 tilskuere.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen