23. april 2018

SIF møder Lyngby i første playoff

SIF møder Lyngby i første playoff

Efter seneste rundes resultater ligger det fast, at SIF skal op imod Lyngby i første playoff-runde med hjemmekamp søndag 13. maj.

Lyngby bliver SIF’s modstander i den første play-off runde efter afslutningen på gruppespillet. Det ligger fast efter weekendens resultater, hvor SIF med 0-0 i Helsingør sikrede sig tredjepladsen i pulje 1, mens Lyngby med sit nederlag i Odense slutter sidst i pulje 2. Turneringen er tilrettelagt sådan, at tre’erne i de to puljer møder fire’erne i den modsatte pulje. Dermed mødes Randers og Helsingør i den anden playoff.

Med tredjepladsen følger fordelen ved at spille hjemme i den sidste playoff-kamp. Det betyder, at SIF allerede nu ved, at den første playoff-kamp spilles i Lyngby søndag den 6. maj. Returkampen spilles på JYSK park søndag 13. maj. Klokkeslættet for de to kampe er endnu ikke fastsat.

Vinder SIF samlet over Lyngby, venter en ny playoff mod vinderen af Randers-Helsingør. Også her er der to playoffkampe. Vinderen sikrer sig endnu en sæson i Alka Superligaen, mens taberen skal ud i en playoff over to kampe mod nr. 3 i 1. division

Hvis SIF taber samlet til Lyngby er modstanderen i næste playoff-runden taberen af Randers-Helsingør. Her rykker taberen ned, mens vinderen møder nummer 2 i 1. division i en ny playoff over to kampe.

SIF’s program i de kommende uger ser herefter således ud:

Onsdag 25. april kl. 17.30: FC Fredericia – SIF (pokalsemifinale)
Mandag 30. april kl. 19.00: SIF – AGF (sidste runde i gruppespillet, pulje 1)
Søndag 6. maj kl. tba: Lyngby – SIF (playoff 1 om at undgå nedrykning)
Søndag 13. maj kl. tba: SIF – Lyngby (playoff 2 om at undgå nedrykning)

Pokalfinalen spilles 10. maj (Kr. Himmelfartsdag) i Parken. Lykkes det SIF at kvalificere sig ved at vinde i Fredericia onsdag, kiler finalen sig ind mellem de to playoff-kampe mod Lyngby.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen