10. marts 2020

SIF måtte se sig slået i Reserveligaen

Tirsdag eftermiddag vandt SønderjyskE 3-1 på JYSK park i Reserveligaen. Gæsterne scorede tidligt og sent i 1. halvleg og sent i 2., mens Sebastian Jørgensen stod for SIF’ernes mål.

SIF måtte se sig slået 1-3 tirsdag eftermiddag på JYSK park, da SønderjyskE var på besøg i Reserveligaen. Et stærkt besat sønderjysk mandskab kom tidligt foran, Sebastian Jørgensen udlignede, men inden pausen kom gæsterne på 2-1. I 2. halvleg var der chancer til begge sider, og SønderjyskE scorede sent kampens sidste mål til 3-1.

SønderjyskE kom bedst ud og havde et par kvalificerede forsøg, hvor Oscar Hedvall blandt andet måtte hive en feberredning ud af handsken, inden det efter knap syv minutter blev 1-0 til sønderjyderne. Gæsterne fik lov at brodere sig igennem i SIF’s venstre forsvarsside, som sluttede med at Artem Dovbyk kunne sende en aflevering fra baglinjen i nettet.

1-1 ved Sebastian Jørgensen
SIF kom bedre med i fortsættelsen, og det blev også til chancer. Valance Nambishi havde et godt hovedstødsforsøg efter frisparks-indlæg, og Sebastian Jørgensen brød godt igennem i højresiden og kom til indlæg, der ikke førte til noget.

Det blev 1-1 fem minutter før pausen efter indlæg fra højre. Emil Holten modtog bolden i feltet og rullede den under fodsålen, så Sebastian Jørgensen kunne overtage den og helt fri på målmand Casper Mols sørge for udligningen.

Pauseføring til gæsterne
SønderjyskE sluttede halvlegen bedst, hvor især angriber Artem Dovbyk viste farlighed. Det var også et skud fra ham, der førte til 2-1 føringsmålet et minut før pausen, idet Peter Christiansen opfangede riposten fra Oscar Hedvall og sendte bolden i nettet til sønderjysk pauseføring.

SønderjyskE var bedst fra 2. halvlegs start og spillede sig også frem til chancer. Rilwan Hassan havde den største 10 minutter henne, da han på kanten af offside tog bolden ned i feltet og sparkede på mål. Oscar Hedvall var dog på sin post og parerede skuddet.

SIF kom til enkelte chancer, den største til Sebastian Jørgensen, der opfangede en fejlaflevering i SønderjyskE-forsvaret og sparkede resolut, men måtte se bolden stryge forbi mål.

I de døende minutter øgede Peter Christiansen til 3-1 for SønderjyskE med sit andet mål i kampen, og dermed måtte SIF se sig slået af et stærkt besat SønderjyskE-mandskab.

Næste opgave i Reserveligaen er allerede mandag, hvor Horsens tager imod. Den kamp spilles kl. 13.00.

Reserveligaen, 2. runde, tirsdag 10. marts kl. 14.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – SønderjyskE 1-3 (1-2)
Mål: 0-1 Artem Dovbyk (7.), 1-1 Sebastian Jørgensen (39.), 1-2 Peter Christiansen (44.), 1-3 Peter Christiansen (89.)
Advarsler: Pelle Mattsson, SIF, Isak Olofsson, SønderjyskE.
Silkeborg IF (4-3-3): Oscar Hedvall – Rasmus Carstensen, Jeppe Gertsen, Anders Sønderby, Emil Junge (73.: Oscar Fuglsang) – Niclas Holm Pedersen, Pelle Mattsson, Valance Nambishi – Sebastian Jørgensen, Emil Holten (46.: Kristian Kvist), Alexander Lind.
Træner: Peder Knudsen
SønderjyskE (4-5-1): Casper Mols – Mads Hansen, Mads Winther (79.: Morten Dyrmose), Isak Olafsson, Nicholas Marfelt – Peter Christiansen, Victor Ikani Mpindi, Rilwan Hassan (69.: Steffen Svenningsen), Christian Jakobsen (69.: Mads Steenberg), Julius Eskesen (69.: Jannick Liburd) – Artem Dovbyk.