1. juni 2022

SIF lancerer abonnementsordning

Til den nye sæson er det muligt at få sæsonkort til Den Røde Tribune for kun 69,- kroner om måneden på en abonnementsordning. Der kan selvfølgelig også købes sæsonkort til de andre tribuner.

Bronzesæsonen 2021/22 blev et sandt eventyr i og omkring SIF, og på JYSK park blev der sat en all time tilskuerrekord for det gennemsnitlige antal tilskuere til fodbold i Søhøjlandet. Flere oplevede også i løbet af sæsonen at gå forgæves i jagten på billetter til kampene – men dét kan man undgå ved at tegne sæsonkort eller abonnement.

Som et nyt tiltag lancerer Silkeborg IF nemlig nu muligheden for at få sæsonkort til Den Røde Tribune i abonnements-form – det betyder, at man kan sikre sig adgang til alle hjemmekampene i både 3F Superligaen og Sydbank Pokalen for kun 69,- kroner om måneden (og 29,- kroner for børn under 16 år). Europæiske kampe er ikke en del af sæsonkort/abonnementer.

5-års sæsonkortene udløber nu og udfases, men lige som for andre eksisterende sæsonkortholdere får man forkøbsret til det samme sæde som hidtil. Alle sæsonkortholdere incl. 5-års-kortholdere har fået en direkte mail med tilbud om generhvervelse af den sædvanlige plads.

Alle sæsonkort og abonnementer kommer til at foregå som digitale kort på telefonen – men det er muligt at tilkøbe et fysisk sæsonkort for 100,- kroner ekstra. Med et abonnement slipper man for at gentegne sit sæsonkort hvert år, og man har fri adgang til Superliga- og pokalkampe på JYSK park, indtil man opsiger abonnementet. Automatisk kortbetaling sker hver måned.

På det almindelige billetsalg tilgår mindre prisstigninger på voksenbilletter til Den Røde Tribune, Familie Tribunen og Kristiansen Corner, der stiger fra 80,- til 100,- kroner for voksne og fra 30,- til 50,- for børn under 16 år (20,- kroner dyrere ved dørsalg).

Almindeligt sæsonkort til Den Røde Tribune, Kristiansen Corner og Familie Tribunen koster 800,- kroner for voksne, 450,- kroner for børn og 700,- kroner for pensionister. Til Mascot Tribunen er priserne – 1500,- kroner for voksne, 750,- for børn og 1100,- for pensionister.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion – tegn abonnement og sæsonkort på https://billet.silkeborgif.com/

Læs mere om priser og find yderligere information / vejledninger her: https://www.silkeborgif.com/jysk-park/saesonkort/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen