6. september 2022

SIF-koryfæer dystede på golfbanen

For 17. år i træk dystede en lang række SIF-koryfæer forleden på golfbanen, da den traditionsrige Players Golf Day blev afviklet i Silkeborg Ry Golfklub i Resenbro.

Der er kun to forudsætninger for at blive inviteret til arrangementet – man skal være tidligere SIF-førsteholdsspiller og spille golf. Og både vejret – og kvaliteten af røverhistorierne – var helt i top, da 28 tidligere Silkeborg IF-førsteholdsspillere traditionen tro forleden dystede på golfbanen til Players Golf Day. Det var 17. år i træk, at den hyggelige event løb af stablen.

– Vi havde fantastisk vejr, og som altid var der masser af gode historier fra både fodbold- og golf-banerne. På en eller anden måde er det som om, at historierne bliver bedre år efter år, men helt sikkert er det i hvert fald, at det er enormt hyggeligt at mødes over et godt spil golf og dele vores interesse for SIF og golf på sådan en dejlig dag i de smukke rammer i Resenbro. Stemningen var helt i top, og der blev da også leveret nogle fine præstationer – både på banen, men også i klubhuset efter dysten, smiler Hugo Bilgrau, der på vanlig vis stod for arrangementet.

Samlet vinder blev John Laursen, mens Henrik Schnedler havde længste drive i A-rækken og Rainer Nielsen i B-rækken. Keld Jensen, Jesper Thygesen, Henrik Schnedler og Ulrik Pedersen kom nærmest flaget på henholdsvis Syd 1, Syd 7, Vest 4 og Vest 6.

Vinder i A-rækken blev Henning W. Madsen med 35 p, mens Poul Jensen og Jan Jørgensen med 33 og 32 p kom på anden- og tredjepladsen. I B-rækken vandt John Laursen med 37 p, og dermed blev han all-over vinder – mens Søren Busk med 36 p og Hans Holmgaard med 35 p kom på anden- og tredjepladsen.

Vindere A-rækken:
1. Henning W. Madsen – 35 p
2. Poul Jensen – 33 p
3. Jan Jørgensen –  32 p

Vindere B-rækken:
1. John Laursen – 37 p
2. Søren Busk – 36 p
3. Hans Holmgaard – 35 p

Vindere, holdkonkurrence:
1. Ulrik Pedersen, Keld Jensen, Ingvar Johansen, Rainer Nielsen – 112p
2. Jan Jørgensen, Ole Skov, Hans Bremer, Mogens Sørensen – 111p
3. Poul Jensen, Søren Busk, Thomas Røll, Jesper Thygesen – 109p

Vindere, nærmest flaget:
Syd 1 – Keld Jensen 3,26
Syd 7 – Jesper Thygesen 2,17
Vest 4 – Henrik Schnedler 1,49
Vest 6 – Ulrik Pedersen 3,41

Vindere, længste drive:
A-rækken: Henrik Schnedler
B-rækken: Rainer Nielsen

All over vinder:
John Laursen 37p

 

 

 

foto: Jens Anker Tvedebrink

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu