24. juni 2023

SIF køber Jacob Pryts

Silkeborg IF henter målmanden Jacob Pryts i Fremad Amager.

Silkeborg IF vinkede efter denne sæson farvel til reservemålmand Oscar Hedvall, men nu er målmandsteamet igen komplet i Søhøjlandet, idet 24-årige Jacob Pryts er købt fri af sin kontrakt i Fremad Amager.

Jacob Pryts har skrevet under på en kontrakt af halvandet års varighed og skal indgå i et allerede stærkt besat målmandshold bestående af Nicolai Larsen og 17-årige Aske Andrésen.

– Vi har vurderet, at vi har behov for tre stærke målmænd i vores setup til den kommende sæson. Vi har en af Superligaens bedste målmænd i Nicolai Larsen og et af de største målmandstalenter i Danmark i Aske Andrésen. Men skulle uheldet være ude for Nicolai Larsen, så har vi vurderet, at vi gerne vil have en keeper mere i teamet, der har noget erfaring og allerede har stået på højt niveau i Danmark. Det får vi ind med købet af Jacob Pryts, siger sportschef Jesper Stüker.

Jacob Pryts stod i den forgangne sæson fast for Fremad Amager i NordicBet Ligaen, og den 191 centimeter høje målmand har en fortid i Brøndby og Næstved, inden han kom til Fremad Amager inden 2020/2021-sæsonen. Keeperen har desuden to U21-landskampe under vesten.

Jacob Pryts ser frem til at blive en del af holdet i Silkeborg IF og tage kampen op med Nicolai Larsen og Aske Andrésen.

– Jeg glæder mig helt kolossalt meget til at komme i gang og møde truppen. Jeg har hørt rigtig meget godt om SIF, fra bl.a. tidligere holdkamerater, så det var en “no brainer” at skifte til Silkeborg IF.

– Jeg ser frem til at blive en del af målmandsteamet, hvor vi forhåbentlig kan presse og lære af hinanden. Fodbold er en konkurrencesport, så selvfølgelig kommer jeg for at stå, men er selvfølgelig også ydmyg omkring det og vil starte med presse på og vise mig frem, siger Jacob Pryts.

Jacob Pryts begynder træningen i Silkeborg IF onsdag i næste uge, når Kent Nielsen igen samler truppen frem mod den nye sæson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen