23. maj 2024

SIF køber Andreas Poulsen fri af AaB

Silkeborg IF har efter indeværende sæsons lejemål købt Andreas Poulsen fri af AaB, således at den teknisk dygtige venstreback tiltræder på en 3-årig kontrakt med SIF.

Andreas Poulsen blev tilbage i slutningen af august 2023 hentet ind på et lejemål fra AaB gældende sæsonen ud, og en positiv udvikling med mere og mere spilletid og startpladser, blandt andet i pokalfinalen mod AGF, har gjort, at der har været gensidigt ønske om at fortsætte samarbejdet. Andreas Poulsen tiltræder således på en 3-årig aftale i Søhøjlandet.

– Efter et lidt urytmisk karriereforløb for Andreas, har det været naturligt, at han skulle ind i et godt, kontinuerligt forløb, for at genfinde det niveau, som han tidligere har vist. Vi har set en klar opadgående formkurve især i dette forår, og vi tror på, at denne udvikling kan fortsætte. Andreas er en teknisk dygtig spiller med rigtig gode pasningsfærdigheder og han er med til at give rytme i vort offensive spil, hvor vi også i større og større grad har set ham bidrage på den sidste, offensive tredjedel. Så vi er optimistiske i forhold til at Andreas er en del af fremtiden i SIF, siger sportschef Jesper Stüker.

Også Andreas Poulsen er glad for at blive i Silkeborg, hvor han ser frem til at fortsætte de lovende takter.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg IF, og især har det været en stor oplevelse at være med til at vinde pokaltitlen, og med europæiske kampe forude bliver det kun endnu mere spændende fremover. Jeg er faldet rigtig godt til i klubben, hvor jeg virkelig trives både uden for og inden for kridtstregerne, og jeg glæder mig til at gøre alt for, at vi kan blive ved med at lægge nye lag på min egen og klubbens udvikling. Jeg er helt vildt glad for at skifte permanent til Silkeborg IF og glæder mig til de mange spændende opgaver, der venter forude, siger Andreas Poulsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen