30. juli 2021

SIF indgår aftale med Gustav Marcussen

Efter træningsophold samt reservekamp i de seneste uger tiltræder Gustav Marcussen en kontrakt for resten af året. Han har senest spillet i KFC Uerdingen.

SIF har fredag skrevet en kontrakt for resten af 2021 med den offensive spiller, Gustav Marcussen, der i den seneste sæson har spillet i tyske KFC Uerdingen og før det Lyngby BK. Den 23-årig spiller kan dække de fleste offensive pladser og tiltræder med øjeblikkelig virkning.

– Jeg synes, at Silkeborg IF er en fed klub, og jeg kan godt lide den spillestil, holdet praktiserer. Jeg tror det passer rigtig godt til mig, og at det kan være godt for min videre udvikling. Jeg glæder mig til at komme i gang for alvor, og vil gøre mit bedste for at præstere i efteråret og vise at opholdet forhåbentlig skal forlænges.

Gustav Marcussen har fået det meste af sin fodboldopvækst i Lyngby BK, hvor han nåede at spille 84 kampe for 1. holdet, inden turen gik til KFC Uerdingen i efteråret 2020. Hér blev det til 26 kampe med 4 mål til følge, hvorefter klubben mistede sin licens, hvorved Marcussen blev fritstillet.

En styrkelse af truppen
I Silkeborg IF er han hentet ind for sine offensive kvaliteter. Han er en dynamisk og teknisk god spiller, som også kan noget på egen hånd.

– Gustav tilføjer en ny dimension til truppen med sine kompetencer, og ser ud til at falde godt ind i vores spillestil. Han har gjort et godt indtryk de seneste uger og får nu muligheden for det næste halve år at overbevise om, at opholdet skal være af længere karakter. Han skal ind og konkurrere om spilletiden på de offensive positioner, og har allerede vist, at han kan finde vej til netmaskerne til træning og reserveholdet, siger sportschef Jesper Stüker.

Og Gustav Marcussen har også tro på, at han kan bidrage offensivt.

Mål om en fast plads
– Jeg skal lige falde helt ind i spillestilen og formen kan nok også få et løft, men jeg forventer, at kunne bidrage med mine kvaliteter, og ambitionen er at spille med om en fast plads på Silkeborg IF’s bedste hold så jeg kan være med til at løfte niveauet på holdet, siger Gustav Marcussen.

Gustav Marcussen indgår allerede fuldt ud i træning. Det er usikkert, om han når at indgå til søndagens kamp mod AaB.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen