25. marts 2021

SIF i testkampe mod AaB og Vejle

SIF benytter landskamp-pausen til at spille træningskampe mod AaB og Vejle.

I ly af landskamppausen har SIF arrangeret to testkampe for at holde kamprytmen. Fredag spiller Kent Nielsens mandskab ude mod AaB og mandag gælder det Vejle på JYSK park.

Kampen mod AaB er en “førsteholdskamp,” altså med et hold, der ligner det, Kent Nielsen ville have sendt i kamp, hvis der havde været turneringskampe i weekenden. SIF-træneren tager hele truppen med til Aalborg bortset fra de spillere, der genoptræner efter skader. Kent Nielsen må også se bort fra de U21-landsholdsspillere, Rasmus Carstensen, Stefán Teitur Thórdarson og Patrik Gunnarsson, der i øjeblikket opholder sig i Ungarn. Kampen spilles på AaB’s anlæg på Hornevej i Aalborg Øst med kampstart kl. 12.00 og afvikles uden tilskuere.

Kampen bliver streamet af Nordjyske (kræver abonnement) og link til stream finder du her: 

Den anden kamp mod Vejle er en træningskamp for reserverne i stil med de kampe, der har været afviklet hidtil i sæsonen mod bl.a. AaB, Holstebro, Aarhus Fremad, Thisted, Viborg og Esbjerg. Den spilles mandag kl. 12.00 på JYSK park – også uden tilskuere.

Imens SIF-truppen forbereder sig til testkampene, kan SIF’s tre U21-landsholdsspillere se frem til slutrundens første opgør allerede i aften, når første runde i gruppe C afvikles. Stefán Teitur Thórdarson og Patrik Gunnarsson stiller op for Island, der møderRusland kl. 18.00 i Györ, mens Rasmus Carstensen og Danmark skal op imod gruppefavoritten Frankrig i Szombathely kl. 21.00. Begge kampe vises direkte på DR2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen