3. maj 2023

SIF henter Fredrik Carlsen

Silkeborg IF køber Fredrik Carlsen fri i Hvidovre, og midtbaneprofilen begynder træningen med sine nye holdkammerater efter sommerpausen.

Silkeborg IF åbner transfervinduet tidligt og henter den teknisk stærke midtbanespiller Fredrik Carlsen i Hvidovre IF.

Her har 21-årige Fredrik Carlsen de seneste to sæsoner været en stor profil i NordicBet Ligaen, hvilket har gjort ham til en ombejlet herre, men det bliver altså i Silkeborg IF, at Fredrik Carlsen tiltræder efter sommerpausen, hvilket glæder sportschef i SIF Jesper Stüker.

– For os at se har Fredrik Carlsen været én af de allerstørste profiler i indeværende sæson i NordicBet Ligaen, og han har bidraget til et stærkt spillende Hvidovre-hold. Han er god og smart på bolden og evner trods sin størrelse at spille i små rum både som 8´er og 10´er i vores system. Samtidig kan han sætte sig igennem med en fin fysik, drive og arbejdsradius, siger Jesper Stüker og fortsætter.

– Fredrik afslutter naturligt med begge ben og er god til at komme med i feltet, men han evner også at sætte andre op. Vi ser Fredrik være konkurrencedygtig fra begyndelsen, men vi ser også et fortsat stort udviklingspotentiale i Fredrik, som vi tror på, han kan forløse i vores set up, hvilket vi som en del af vores strategi har vist, at vi er lykkedes med før.

Fredrik Carlsen, der er 193 centimeter høj, dækker pladserne på den offensive midtbane og den centrale midtbane. Herfra har han denne sæson leveret otte scoringer og fem assists i 25 kampe.

Den kommende SIF’er beskriver sig selv som en løbestærk tovejsspiller med flair for både scoringer og oplæg. Nu glæder Fredrik Carlsen sig til at komme i gang i Søhøjlandet.

– Det er superfedt, at det hele er faldet på plads, og jeg glæder mig meget til at komme i gang i Silkeborg. Det er ingen hemmelighed, at det er en snak, der har været i gang i længere tid, så det er dejligt, at der er kommet en afklaring, og at jeg er klar til at tørne ud for SIF fra sommer.

– Det er en klub, som har en fed spillestil, som vil passe rigtig godt til den type spiller, jeg er. Jeg har en fornemmelse af, at Silkeborg IF er en klub, som jeg kan gøre det rigtig godt for og udvikle mig i, siger den kommende SIF-spiller.

Fredrik Carlsen har underskrevet en kontrakt med Silkeborg IF, der løber frem til 31. december 2027.

Fredrik Carlsen bliver tildelt et trøjenummer, når han lander i Silkeborg IF til sommer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen