27. marts 2019

SIF hentede første sejr i eSuperligaen

SIF hentede første sejr i eSuperligaen

Sæson to af eSuperligaen har budt på en lang række skuffelser for SIF’s eSportshold, som tirsdag aften dog kom tilbage på sporet med en flot sejr over Lyngby.

Niende forsøg var lykkens gang for SIF-mandskabet, som vandt en storsejr på 7-1 over Lyngby.

Tidligere har problemet været en skidt start i kampene, hvor SIF-holdet har skulle indhente føringer. Derfor var det også med et stort smil, at Mike Sanchez Nielsen efter fem minutter kunne notere sig en 2-0 føring. Derfra gik det SIF’s vej, hvor chancer som tidligere har været stolpe ud nu pludselig gik ind.

Med en 4-0 føring i bagagen var det derfor en smal sag for Jesper “Pilm” Prang at køre sejren hjem. Det blev ovenikøbet til en 3-1 sejr til “Pilm”. Dermed blev de to SIF-spillere også noteret for sæsonens første individuelle sejre. Noget som giver forhåbninger om at slutte sæsonen godt af. Lige nu er der otte point op til en top 8-placering, hvilket vil kvalificere SIF til eSuperligaens finalerunde.

I første omgang handler det dog om at følge op på den flotte præstation. Onsdag aften kl. 21.45 møder SIF nemlig AGF, hvor en sejr igen er påkrævet, hvis håbet om en plads i top 8 skal holdes i live. Du kan se kampen på Canal9 eller på dplay.dk.

Vil du se mere til SIF’s FIFA-spillere, så er der rig mulighed for det i den kommende weekend, hvor spillerne kommer til Silkeborg. Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen