6. november 2019

SIF forlænger med Frederik Carstensen

SIF forlænger med Frederik Carstensen

Et af de store talenter i SIF’s talentafdeling har sat sin underskrift på en forlængelse af kontrakten med SIF.

Tirsdag aften forlængede Frederik Carstensen kontrakten med SIF, så den nu løber til udgangen af 2022.

– Det er fedt at få styr på sin fremtid, og få af vide hvad man skal i de næste tre år. Det er jeg super glad for, lyder det fra Frederik Carstensen, som i øjeblikket gør sig gældende på SIF’s U19-mandskab. Sidste år var Carstensen en del af det succesrige U17-hold, hvor 16 mål fra Frederik Carstensen var med til at sikre en flot andenplads i sidste sæson.

Også på ungdomslandsholdene har den offensive SIF’er gjort sig godt bemærket. Med 26 U-landskampe er Frederik Carstensen en af de mest rutinerede på 2002-årgangen.

Selv er SIF’eren glad for, at det er i Silkeborg IF, at karrieren fortsætter

– Det er super fedt. Det er en klub, som har taget hånd om mig, siden jeg var helt lille. Og det er en klub, som jeg har haft gode relationer med, så det er egentlig super fedt, lyder det fra Carstensen, som skiftede til SIF fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub, da han var U13-spiller. I øjeblikket går Carstensen på HHX på College 360.

Nu sigter angriberen efter snart at kunne gøre sig gældende på SIF’s førstehold, hvor også storebror Rasmus Carstensen er på holdet.

– Ja, så kan han jo lige se, hvordan det fungerer, lyder det med et stort smil fra Frederik Carstensen.

En af de bedste i sin årgang

I Silkeborg IF er glæden også stor ved at have forlænget kontrakten med angrebstalentet.

– Frederik er en rigtig dygtig spiller. Han er meget dynamisk i sit spil, og kan dække alle positionerne på de offensive pladser, fortæller SIF’s transitionstræner Dennis Pedersen, som også fremhæver en helt særlig kvalitet hos den unge SIF’er.

– Han er en rigtig god presspiller, hvilket ikke er noget, som man ser hos særlig mange offensive spillere i den alder. Han er en komplet spiller, som også er en af de bedste i sin årgang i Danmark, lyder de rosende ord fra SIF-træneren, som dog også maner til tålmodighed omkring SIF-talentet.

– Frederik er nyoprykket til U19-holdet, og skal samtidig også gøre sig gældende på U18-landsholdet. Kontrakten giver alle parter noget ro, så vi kan få udviklet Frederik på den bedst mulige måde. Med tiden skal han så sluses ind på førsteholdet, det er i hvert fald planen, fortæller Dennis Pedersen.

Frederik Carstensen har i denne sæson spillet seks kampe for U19-holdet, og har scoret tre mål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen