24. maj 2019

SIF forlænger med første-målmand

SIF forlænger med første-målmand

SIF og første-målmand Oscar Hedvall har i dag lavet ny aftale, så det 20-årige keeper-talent og klubben har papir på hinanden frem til sommeren 2023.

SIF-målmand Oscar Hedvall er inde i nogle hektiske uger. Den ene afgørende kamp i NordicBet Ligaen følger den anden, tidligere på ugen blev han udtaget til det danske U20-landshold, der spiller to test-kampe i juni og i dag skrev han så under på en ny kontrakt. SIF og Hedvall har nu papir på hinanden i de næste fire år, frem til sommeren 2023.

– Det føles godt. Jeg er glad for at have sat min underskrift her i Silkeborg i fire år mere. Klubben har troet på mig hele vejen igennem, så derfor vil jeg gerne give lidt tilbage til klubben. Det giver en sikkerhed og en ro til at videreudvikle mig og blive endnu bedre, siger Oscar Hedvall, hvis fokus naturligt nok lige nu er rettet 100 procent mod lørdagens kamp om oprykning mod Nykøbing FC.

– Jeg drømmer om at sende SIF i Superligaen. Alt andet tænker jeg ikke så meget på, siger han, når man spørger til hans fremtids-drømme.

Oscar Hedvall er et resultat af SIF’s talentarbejde. Han kom til klubben som 14-årig fra samarbejdsklubben Mariehøj IF, og han har været igennem både Talent Team og Silkeborg Fodbold College. Han har fået sit gennembrud i det sidste halve år, hvor han har fået fuld tillid fra cheftræner Michael Hansen.

– Jeg bød mig til her i vinterpausen og fik chancen af Michael. Og derfra har jeg egentlig fået mit gennembrud på førsteholdet og spillet en masse kampe. Det har været super lærerigt. Jeg lærer rigtig meget i hver kamp, jeg spiller, siger han.

For SIF’s sportschef Jesper Stüker er der også tale om en succes-historie.

– Vi er glade for at have forlænget med Oscar, som allerede har vist et højt niveau. Og han har potentiale til at blive endnu bedre. Hedvall er det gode eskempel på det, vi gerne vil i vores talentudvikling. Han kom fra Mariehøj IF og er blevet udviklet til prof-spiller via SIF’s ungdomselitehold, og har kombineret sin fodbolduddannelse med skolegang på Sølystskolen og senere HHX, siger Jesper Stüker, der særligt glæder sig over, at det er på målmandsposten, SIF har haft succes med sin talentudvikling.

– I nyere tid har vi ikke haft så mange eksempler på det, men nu har vi Oscar, og det er vi rigtig glade for, siger SIF-sportchefen og fremhæver målmandstræner Oliver Rosengren som en vigtig faktor i Hedvalls udvikling.

Oscar Hedvall er klar mellem stængerne, når SIF lørdag spiller om oprykning mod Nykøbing FC på JYSK park. Der er kampstart kl. 13.45, og Fanzonen, hvor der bl.a. er pop-up koncert med Lars Lilholt Band, åbner kl. 11.30.

Der er stadig enkelte billetter tilbage til kampen. Køb her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen