19. januar 2022

SIF forlænger med Alexander Busch

Silkeborg IF og Alexander Busch er blevet enige om at forlænge samarbejdet, som dermed løber frem til sommeren 2026.

18-årige Alexander Busch er en klassisk centerforsvarer i bedste forstand, som allerede ved flere lejligheder har optrådt på SIFs førstehold. Her opnåede han debut i foråret 2021, mens Superliga-debut’en faldt i slutningen af oktober i 6-0 sejren i Haderslev, og nu har parterne altså fået nyt papir på hinanden med en langvarig aftale.

– Vi ser masser af perspektiver i Alexander Busch, som trods sine kun 18 år allerede har været i aktion på førsteholdet ved flere lejligheder. Vi ser ham som en kommende førsteholdsspiller, der er duelstærk, godt bygget og udstyret med en stærk mentalitet. Han har været hele vejen igennem vores eget system, og han har arbejdet hårdt for at komme hertil – vi er derfor rigtig glade for at have forlænget aftalen med ham, siger sportschef Jesper Stüker.

Alexander Busch kom til SIF fra samarbejdsklubben Resenbro som U9-spiller og er i dag noteret for fire førsteholdskampe. Den unge centerforsvarer glæder sig også over kontraktforlængelsen.

– Det er dejligt, at tingene er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min udvikling her i SIF. Jeg føler, at jeg bygger lidt på hver eneste dag i et godt og udviklende træningsmiljø, og det er helt klart målet, at jeg vil presse mere og mere på for at få flere Superliga-kampe under bæltet. Jeg har været en del af Silkeborg IF i det meste af mit liv og er glad for, at jeg stadig kan kalde mig SIF’er i en årrække fremover, lyder det fra Alexander Busch.

Alexander Busch spiller med nummer 40 på ryggen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen