10. juni 2020

SIF er klar til at lukke folk ind på JYSK park

SIF er klar til at lukke folk ind på JYSK park

Myndighederne har åbnet for, at der kan lukkes 500 personer ind til fodbold i 3F Superligaen. SIF bruger sin ”kvote” mod OB til at tilgodese klubbens sponsorer.

Det bliver sponsorerne, der tilgodeses med live-fodbold på JYSK park, når SIF mandag aften møder OB i 3F Superligaen. I den gradvise åbning af Danmark efter corona-pandemien har Folketingets politikere besluttet, at der nu må være 500 mennesker samlet til fodboldkampene i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen. SIF har valgt at prioriterer sine sponsorer.

– Det er positivt, at Danmark er begyndt at åbne sig, men med tilladelse til 500 på stadion, som også omfatter alle, der er på job i forbindelse med kampen – servicepersonale, tv-folk, sikkerhed, bolddrenge etc. – er der naturligvis også mange, vi må skuffe. Reelt kan vi kun lukke omkring 350 tilskuere ind. Vi ville rigtig gerne have kunnet byde velkommen tilbage til vores trofaste tilskuere, men det kan vi desværre ikke, siger SIF’s adm. direktør Kent Madsen.

– Vi har været nødt til at prioritere vores sponsorer og samarbejdspartnere. Lovgivningen vedr. dækning af underskud for arrangører med mere end 1.000 publikummer medfører, at vi er forpligtiget til at begrænse vores tab mest muligt, hvis vi vil have del i Regeringens hjælpepakker. Og her er sponsorerne med deres væsentlige bidrag til virksomhedens økonomi en vigtig faktor. Med muligheden for at åbne en lille smule, kan vi nu levere en del af de ydelser, sponsorerne har betalt for, siger Kent Madsen videre.

SIF-direktøren er overbevist om, at de danske prof-klubber viser, at de er tilliden værdige, så der hurtigt kan åbnes for flere tilskuere på de danske fodboldarenaer.

– Vi ville allerede nu kunne lukke væsentligt flere end 500 tilskuere ind under fuldt forsvarlige forhold. I de protokoller, der er udarbejdet fra Divisionsforeningens side, er der er tale om ganske omfattende hygiejne- og sikkerhedsforanstaltninger. Vi håber derfor, at vi allerede til næste hjemmekamp mod SønderjyskE 21. juni får lov til mere. Sker det, vil vi også prioritere almindelige fans, i første omgang vores sæsonkortholdere, siger Kent Madsen.

SIF spiller mod OB mandag kl. 19.00 på JYSK park. Kampen vises direkte på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen