12. september 2019

SIF-dynamo: Kommer tilbage med ny energi

SIF-dynamo: Kommer tilbage med ny energi

Mads Emil Madsen har i den forgangne uge været afsted med U21-landsholdet. Noget som har givet ny energi, inden den vigtige kamp mandag aften mod OB.

Han har fået samtlige minutter i denne sæson for SIF, og har imponeret med fire assists og godt spil. Starten på denne sæson har været god for Mads Emil Madsen.

– Jeg har gjort det okay, synes jeg. Men det kan godt blive bedre, og jeg vil gerne være med til at bidrage til at vi får nogle point, i stedet for at føre nogle lidt ligegyldige statistikker, lyder det fra midtbanespilleren, som både fører assist-listen i 3F Superligaen, men også listen over flest løbet meter i ligaen.

I den forgangne uge har Mads Emil Madsen været afsted med U21-landsholdet. Og selvom han i første omgang ikke var udtaget til holdet, så endte SIF-spilleren alligevel med både at få spilletid i venskabskampen mod Ungarn, men også i EM-kvalifikationskampen mod Rumænien. Noget som kom bag på SIF’s nummer 21.

– Jeg havde faktisk forventet, at jeg slet ikke ville være i truppen, men så endte jeg med at komme ind til sidst. Det er jeg glad for, fortæller Mads Emil Madsen, som blev skiftet ind i slutfasen af kampen, hvor en 2-1 føring skulle forsvares hjem.

Udtagelsen og spilletiden har givet midtbanespilleren et selvtillidsboost, og så har det været godt for SIF-talentet at komme lidt væk fra den hårde start på Superligaen i Silkeborg.

– Det er måske godt at komme hen i et lidt andet miljø, hvor der er folk fra forskellige klubber. Så kommer man lidt væk fra alle de her nederlag, og så kan man forsøge at tage lidt positiv energi med tilbage, fortæller Mads Emil Madsen.

På mandag gælder det så Silkeborg og Superligaen igen for Mads Emil og resten af SIF-truppen, som får besøg af OB. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen