24. juli 2018

SIF-direktør: Fra på søndag er det alvor

SIF-direktør: Fra på søndag er det alvor

”Vi har aldrig haft større spillerbudget i næstbedste række,” siger SIF-direktør Kent Madsen, der få dage før sæsonpremieren mod Thisted sætter en tyk streg under sæson-målet: Direkte oprykning.

Hvis nogle skulle være kommet i tvivl om Silkeborg IF’s mål for sæsonen, gentager SIF-direktør Kent Madsen det gerne her få dage før det går løs med den nye sæson: SIF skal direkte tilbage i Superligaen!

– Ja, det var rigtig træls, at vi rykkede ud. Men det er virkeligheden, og den forholder vi os til ved at sætte det mest ambitiøse mål, vi kan i vores nuværende situation: Vi skal vinde rækken og rykke direkte op, siger Kent Madsen.

Han understreger, at der er sat handling bag ordene. Der er sat økonomiske midler af til at nå målet, så SIF kan gå ind til sæsonen med en både bred og konkurrencedygtig trup.

– Vi har det største spillerbudget, vi nogensinde har haft i 1. division. I det hele taget er der sket en markant økonomisk oprustning på den sportslige front gennem de seneste sæsoner. I sidste sæson kørte vi således med det største spillerbudget i min tid i klubben, dvs. de seneste 15-16 år, fortsætter Kent Madsen.

Kent Madsen ser nedrykningen som et bump på vejen i en epoke i klubbens historie, som ellers rummer mange positive ting og er ved at flytte SIF til et nyt kommercielt niveau. Indvielsen af JYSK park sidste sommer – Danmarks bedste fodboldstadion i sin kategori – har skabt mulighed for at løfte økonomien omkring fodboldholdet, bl.a. gennem øgede tilskuer- og sponsor-indtægter, og satsningen på egne, lokale talenter har vist sig som en både sportslig og økonomisk bæredygtig strategi med salgene af Robert Skov til FC København i januar og Jens Martin Gammelby til Brøndby i juni samt et førstehold med en række af klubbens ”egne” unge spillere.

Men for at løfte potentialet, er det en forudsætning at SIF spiller i Superligaen.

– Derfor er det alvor fra på søndag. Selvfølgelig bliver det ikke en spadseretur i parken. Det bliver hundesvært. I sidste sæson så man jo, hvor vanskelige tingene var for de to nedrykkere, Viborg og Esbjerg. Vi får det heller ikke let og skal vænne os mentalt til forholdene i 1. division. Men vi skal klare det. Og vi har det sportslige set-up til at kunne gøre det, understreger Kent Madsen.

SIF indleder sæsonen på søndag på JYSK park, hvor Thisted kommer på besøg. Der er kick-off kl. 13.45. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen