1. juni 2020

SIF-anfører efterlyser slutprodukt og kynisme

SIF-anfører efterlyser slutprodukt og kynisme

Silkeborg IF skal søndag en tur til Haderslev, hvor SIF-holdet er tvunget til at vinde og gerne med flere mål, hvis holdet skal have en chance for at klatre forbi Esbjerg i stillingen. Det kræver et skarpere SIF-hold, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Der blev fulgt ivrigt med foran tv-skærmen, da Esbjerg og AaB søndag aften mødte hinanden i 3F Superligaen. En Esbjerg-sejr ville have betydet, at SIF-holdet var sikre på 14. pladsen i 3F Superligaen, som vil give et meget svært udgangspunkt inden slutspillet.

Sådan gik det dog ikke, da de to mandskaber spillede 1-1.

– Det var selvfølgelig nervepirrende, men jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Vi kommer kun til at have fokus på os selv, og ikke hvad der sker så mange andre steder, fortæller SIF-anføreren, som er glad for, at det stadig er muligt at spille sig væk fra sidstepladsen i Superligaen inden slutspillet starter.

– Det betyder, at vi er endnu mere motiverede, og nu skal vi ud og give den en endnu større skalle, da de jo spillede uafgjort, hvilket betyder at vi skal ud og score nogle mål, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Scenariet inden sidste spillerunde er ganske enkel for SIF. SIF-holdet skal vinde over SønderjyskE, mens Esbjerg skal tabe deres sidste kamp mod OB. Kampene spilles på samme tid. Går begge kampe SIF’s vej, så skal SIF samtidig indhente fire mål på Esbjerg. Vinder SIF med tre mål over SønderjyskE, så skal Esbjerg “bare” tabe kampen mod OB. Vinder SIF derimod kun med to mål, så skal Esbjerg også tabe med to.

Men inden det overhovedet kan komme på tale med en sejr over SønderjyskE, så skal SIF-holdet først forbedre sig fra kampen mod FC Nordsjælland, pointerer SIF-anføreren.

– Nogle ting er vi tilfredse med, men vi skal have både have mere slutprodukt og kynisme ind, lyder det fra kaptajnen.

Silkeborg IF møder SønderjyskE i Haderslev på søndag kl. 17.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen