26. juni 2020

SIF accepterer tilbud på Mads Emil Madsen

SIF accepterer tilbud på Mads Emil Madsen

SIF meddeleler Nasdaq Copenhagen, at klubben har indgået transferaftale vedr. Mads Emil Madsen med en anden klub.

Fredag eftermiddag har Silkeborg IF Invest A/S meddelt Nasdaq Copenhagen (Københavns Fondsbørs), at der er indgået aftale med en anden klub vedr. transfer af SIF-anfører Mads Emil Madsen, der dermed forlader SIF ved sæsonens udgang betinget af enkelte forbehold. Samtidig opjusterer Silkeborg IF Invest A/S forventningerne til årets resultat.

Fondsbørsmeddelelsen har dette indhold:

“Selskabets dattervirksomhed Silkeborg IF A/S har accepteret et tilbud fra en anden klub vedr. en transfer af fodboldspilleren Mads Emil Møller Madsen efter den igangværende sæsons afslutning. Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge.

Ovennævnte transaktion medfører at selskabets resultatforventning i indeværende regnskabsår opjusteres til et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +5 mio. kr. til +10 mio. kr., mod tidligere et resultat i intervallet -5 til +5 mio. kr.

Der er i resultatforventningen fortsat en usikkerhed i forhold til rækkevidden af COVID-19, herunder den fulde effekt af statens hjælpepakker. Usikkerheden knytter sig overvejende til dattervirksomheden Silkeborg IF A/S.”

Ledelsen i Silkeborg IF har ikke yderligere kommentarer til sagen, før aftalen vedrørende Mads Emil Madsens transfer er endeligt på plads, hvilket forventes i løbet af næste uge.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen