11. september 2020

SIF åbner billetsalg til to hjemmekampe

Der er nu åbnet for billetsalg til SIF’s to første hjemmekampe mod Skive IK og Esbjerg fB.

SIF har her til formiddag åbnet for billetsalget til sæsonens to første hjemmekampe. På onsdag, 16. september kl. 18.00, møder SIF Skive IK, og tre dage senere kommer Esbjerg fB på besøg på JYSK park. Billetter købes som altid på billet.silkeborgif.com, og der er IKKE salg af billetter fra billethuset på kampdage. Dette sker af hensyn til registrering af alle tilskuere.

Det er blot en af de forholdsregler, tilskuerne til fodbold på JYSK park skal forholde sig til. Som det vil være de fleste bekendt har et politisk forlig gjort det muligt for sporten at lukke op for flere tilskuere. Det sker under særlige betingelser for at undgå smittespredning af covid-19. Kun hvert andet sæde er til salg, der skal holdes afstand ved indgange, boder og toiletter og publikum opfordres til hyppig afspritning.

De nye retningslinjer betyder, at SIF kan lukke omkring 3.000 tilskuere ind til sine hjemmekampe.

Siden onsdag har der været salg af sæsonkort, og SIF takker for sæsonkortholdernes tålmodighed. Desværre har det ikke været muligt på grund af kravet om hvert andet sæde frit at tilbyde de faste sæsonkort-indehavere at forny kortet på deres gamle plads. Det er heller ikke muligt at tilbyde sæsonkort-salg på ståpladserne på Den Røde Tribune. Det har betydet, at mange af SIF’s trofaste tilhængere har måttet flytte til en ny plads.

De pladser, der stadig er ledige efter at det første træk af sæsonkort er kørt, sættes nu til salg til enkelt-kampe – i første omgang kampene mod Skive IK og Esbjerg fB.

Det er stadig muligt at købe sæsonkort. Priser fra kun kr. 500,-

Billetter og sæsonkort købes her.

Når du har købt billet, kan du orientere dig om forholdene til kampen på KAMPDAG-siden. Den finder du her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen