27. april 2022

“Selskabet er i en rigtig god gænge”

Der blev onsdag afholdt ordinær generalforsamling i Silkeborg IF Invest A/S i Norlys Loungen på JYSK park.

– Vi har glædet os helt vildt til igen at kunne afholde generalforsamling på vanlig vis.

Sådan lød det i den indledende velkomst fra formand Henrik Lyhne, da 165 aktionærer onsdag var mødt op i Norlys Loungen til den ordinære generalforsamling i Silkeborg IF Invest A/S – og i modsætning til de senere år helt uden restriktioner.

Første klapsalve blev leveret, da Henrik Lyhne åbnede bestyrelsens beretning med at glæde sig over, at Silkeborg IF igen i næste sæson kan se frem til at spille i landets bedste række – sådanne løfter har det ikke været muligt at aflevere på dette tidspunkt af foråret ret ofte i årene før. Der blev også sendt roser til både cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker for det gode arbejde i den sportslige sektor.

Der blev løftet lidt af sløret for selskabets nye strategiske mål for den kommende periode frem mod 2026, hvorunder det blandt andet for fodboldforretningen er ambitionerne, at SIF er blandt landets 10 bedste licensklubber, en etableret deltager i 3F Superligaen, virker som en markant talentudviklingsklub, der prioriterer flest mulige talenter af egen avl i førsteholdstruppen – og fodboldaktiviteterne skal som minimum gå i nul i strategiperioden 2022-2026.

Hotel- og konferenceaktiviteterne er på vej tilbage på rette spor oven på nogle udfordrende år under pandemien, og ejendomssegmentet på Papirfabrikken genererer fortsat en stabil indtjening.

– Selskabet er i en rigtig god gænge, sluttede Henrik Lyhne bestyrelsens beretning af.

Adm. direktør Kent Madsen gennemgik herefter koncernårsrapporten, som blev godkendt uden bemærkninger.

Tingene blev som vanligt afviklet i god ro og orden med advokat Tage Svendsen som dirigent. Der skete en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Poul Konrad Beck efter ti års tro tjeneste som annonceret fratrådte – han blev kaldt på podiet, og Henrik Lyhne takkede ham for den store indsats i bestyrelsen, og der blev fortjent kvitteret med store klapsalver fra forsamlingen.

I stedet valgtes den silkeborgensiske erhvervsmand Niels Dahl-Nielsen som nyt medlem af bestyrelsen.

Niels Dahl-Nielsen, der præsenterede sig selv fra podiet, har de seneste år opkøbt aktier i selskabet i flere omgange, og efter endnu et opkøb i slutningen af 2021 er ejerandelen nu på over 10 procent af de samlede kapitalandele. Erhvervsmanden med bopæl i Sejs skabte i 2003 legetøjsvirksomheden Maki, som han i dag stadig er medejer af – men ude af den daglige drift. Han er blandt andet også indehaver af legetøjs- og livsstilsprodukt-brandet Done by Deer, der er placeret i Grauballe, medejer af erhvervsmægleren Nordicals, og så ejer han en række Kop & Kande-butikker og er med i diverse boligprojekter.

Bestyrelsen er dermed sammensat af advokat Henrik Lyhne (formand), direktør Niels Dahl-Nielsen (næstformand), direktør Jesper Svenningsen, afdelingschef Søren Lysholt Hansen, kommunikationsdirektør Kathrine Bisgaard Vase samt direktør og hovedformand for Silkeborg Idrætsforening af 1917, Poul Hansen.

Generalforsamlingen sluttede med den traditionelle gang stegt flæsk med persillesovs i de tilstødende lokaler, og dermed sluttede den ordinære generalforsamling 2022 i Silkeborg IF Invest A/S.

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen